Fredag

Sitter här en fredag morgon, eller förmiddag beroende på hur man ser det. Trött är jag iaf. Inatt låg jag och sov jätteskönt när jag helt plötsligt blev väckt av telefonen. Till min förvåning var det Alex som ringde, han hade visst smsat mig också men det hörde ju inte jag. Han och Mia hade varit på nollning och försökte dra med mig på deras inflyttningsfest på tisdag. Jag vet inte om jag kan komma, har skolskit att göra klart. Men kommer jag inte då kommer jag inom en snar framtid, Alex sa ju tillochmed att jag var välkommen och då säger man inte nej. Att träffa en Alex och en Mia tackar man iof inte nej till.

Jag måste även rekomendera att titta i Jennies blogg (http://bennybeduin.blogg.se/) där jag har fått ett "hyllningsinlägg". Am I poppis or am I poppis?

Fest hos Freddo ikväll, sedan kåren där Jennie ska mötas upp.

FREDRIK!

Lovade den mannen ett blogginlägg om honom. Men jag vet inte vad jag ska skriva. En sak är då säker som jag kan säga, Gävle vore inte detsamma utan honom. Tänk om du inte hade frågat om du fick vara med i min grupp redan första veckan i skolan, hur hade det då sett ut? Nä, jag är glad att lära känna honom, han är en riktigt bra man. Det är alltid lika kul att träffa honom, han får mig alltid glad, även att han är gammal ;) Nä, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men jag vill att du ska veta en sak Fredrik... DU ÄR BRA SKIT!


Var även på bio med Freddo, Jennie och Kattis idag. Vi såg på Arn, men innan dess åt vi mat :) Alltid lika mysigt att umgås med dom. Imorgon blir det syjunta med Jennie och på fredag blir det fest hos Freddo dit jag ska försöka dra med mig Kattis :D

JAG HAR KÖPT MIG EN KLOCKA!!!


Ciao

Tisdagskväll

Idag var det första skoldagen vilket faktiskt kändes väldigt bra. Det var väldigt många bekanta ansikten i klassen och kursen verkar mer än intressant. Efter skolan var jag och Kattis iväg till vår partnerskola för att vi fått fältuppgifter att göra. Där möttes vi av några av mina elever som blivit så stora. Jag kan inte förstå att dom nu går i trean, när jag träffade dom första gången hade dom precis börjat ettan, tiden går. Trots alla glada miner och gosiga kramar från mina elever möttes vi tyvärr av ett tråkigt besked men jag hoppas att, ja jag vet inte vad jag hoppas på.

Kvällen avslutades hos Kattis där det blev matlagning och Wiispelande. Efter någon konstig händelse inkluderat ett finger, ett glas och en tallrik är nu mitt finger lite ömt.

Det blir lite omvänd ordning här i inlägget men men. Igår hade vi gammalt häng med Sätrabrudarna och Freddo! Det var mer än mys och kvällen avslutades med att vi gick omkring alla studentlägenheter och kollade efternamn, det bästa var Ekorre. Det blir även mys med dom imorrn då det blir bio :)

Tack och adjö

Gävle

Nu är jag tillbaka i Gävle vilket ändå känns helt okej. Mina sista dagar i viken spenderades med mina tre bästa vänner. Först en fika med Björn och sedan träff med Mia och Nattiz. Underbara sista dagar.

Morgondagen bjuder på Valbo och IKEA - ska försöka tjata till mig en ny mobil. Hoppas även på en träff med Freddo :)

Kärlek

                                          


                                                                         MIA! DU ÄR DET BÄSTA JAG HAR!

                                                      
                                                                      Ooh lucky lucky, I'll do you like a truck!
                                                               

Bloggar fran solen

Har kommer nagra ord fran det varma och underbara Rhodos. Sitter just nu pa hotellet efter en heldag vid vattnet. Allt gar som planerat och vi har det mer an harligt. Vi ater och lever gott och gor inget annat an att njuta av varmen och semestern. Nattlivet ar valdigt rakt, det ar en lang lang bargata med barer och nattklubbar pa bada sidorna med mer an frascha inkastare (speciellt en svensk man som jag blitt lite betuttad i). Vi har aven markt att de inte ar allt for bra pa engelska har eller sa ar det vi som uttrycker oss fel. Vi var och at igar pa ett mysigt stalle och det blev roligast hittills. Det var tankt att vi skulle bestalla en Bacardi Breezer men Mia glomde saga ordet Breezer sa ist fick vi in ett glas med ren sprit i och lite iskubar. Efter mycket skratt bestallde vi in en vatten och spadde ut det med. Servitoren var sot och kom och fragade varfor Mia alltid skrattade at honom, hon sa da "I'm not laughing at you, so!". Sedan skulle vi betala sa hon sager till den sota killen "Can we PLAY". Haha!

Nu ska vi upp och sova lite och ladda for kvallens bravader. Norrman pa schemat!

Good Byyyyye!

På is

Imorgon åker jag och Mia till Grekland, därför kommer min blogg ligga på is i en veckas tid. Fast vem vet, det kanske kommer ett inlägg där nerifrån, det är sånt som märks.

Hej då folk, ses om en vecka!

Kylskåpspoesi

Jag saknar min och Carros fina poesi som fick äran att vara på min frys ända tills jag flyttade.

Ska två speciella kinesa?
Så nära utan att röra.
Jag är naken och het av lust.
Jag för min hand över en mjuk, sexig häck.
Min mun söker efter äventyr.
Vad du är hård!
Vi älskar och känslan är skön.
En suck...
Du skumpar och vill komma som en mäktig våg i mig.
Jag njuter länge.
TACK
     men kärlek kostar


Är det inte vackert, haha?

Liten kärleksförklaring till mina vänner...

Jag har två vänner som betyder otroligt mycket för mig, dessa är Mia och Nattiz. Det är helt sjukt hur mycket deras vänskap betyder för mig. Vi ses för sällan men när vi väl ses är det som om allt vore som vanligt igen, vi har så roligt och skrattar och skvallrar. Jag vet att dom alltid finns där för mig och att dom alltid får mig att skratta. Vi tillsammans är oslagsbara, det går inte beskriva. Jag vill aldrig förlora någon av dem det skulle jag inte klara av. Vi måste ju hålla ihop så vi kan samsas om vår lägenhet vi ska köpa tillsammans :)







Det finns även flera som är jävligt bra dom med. Min Bästus Björn är jävligt bra han! Min älskade man får mig alltid på superhumör och det finns nog ingen som kan få mig att skratta så som han kan, han är guld värd! Mina tjejor, ni har alltid funnits där för mig genom vått och torrt och för det är jag er evigt tacksamma! Jag älskar er! Mina Gävleiter Kattis, Jennie och allra bästa Fredrik, ni är också guld värda! Utan er skulle inte Gävle vara sig likt. Skulle ha flyttat därifrån för längesedan om det inte vore för er. Ni gör livet där bra!



RSS 2.0