För Mias skull...

Ja, hon sa att jag borde uppdatera så ja, varför inte.

Jag känner inget sug till att blogga längre, eller så har det med att göra att jag varit upptagen senaste tiden. Sen senaste inlägget har jag blivit ett år äldre bör även tilläggas, dubbel 2a!

Vad ska man skriva när man har skrivtorka? Jag firade Valborg i Uppsala, FY FAN VAD BRA! Det var strålande sol, massa folk och alkoholen flödade. Jag och Niko körde hårt på dagen för att ta det lilla lugna på kvällen. Dagen började hos Mia och Alex med champagnefrukost, eller ja, frukost och frukost, det bestod av alkohol. Sedan satt vi i parken vid dem, nära och bra! Vid halv 4 begav vi oss hemåt för att grilla. Kvällen blev lugn, folk sov ju tamejtusan!

Fredagen så bilade vi ner till viken, kom hem, fick paket, åt födelsedagsmiddag på corner och sedan tog vi det lugnt. Eller ja lugnt, Cilla tog ca 250 kort på oss, då vi skulle "titta på varandra och se kära ut". Jag gillar korten, dom blev jättefina faktiskt. Lördagen blev en tidigt morgon, vid halv 10 skulle vi till Nattiz för att hälsa på Jojje lite. Jag och Niko drog ner till stan, köpte försenad alla hjärtansdagspresent till Niko, drog till systemet och handlade en massa öl och cider. Vi kom hem, hjälpte till lite inför släktkalaset och sen tog vi det lugnt. När släkten kom började alkoholen flöda, åt en massa massa mat. Framåt kvällen var bara min familj och faster, farbror och kusin kvar då spelades det lite spel och så bad vi Niko mäta hans omkrets på huvudet med hjälp av en enkrona.. Han blev jättefin! Söndagen hände det inte så mycket på, vi tog det lugnt och la oss relativt tidigt - vid 04.45 skulle vi gå upp för att köra upp till Uppsala igen.

Efter det har jag varit i skolan, middagat med Kattis och åkt tåg till Uppsala där jag befinner mig nu. Niko är just nu i skolan men han kommer hem snart :) På tal om Niko så har vi varit tillsammans 6 mån imorrn - 6 otroligt fina och underbara månader och jag är fortfarande lika kär och lycklig som jag var när vi träffades, om inte ännu mer. Det känns helt helt underbart!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och platta håret om jag orkar. Hej då!

Jag älskar dig!


RSS 2.0