GÄSTBLOGG!

Detta är då den så kallade Benny Beduin som bloggar på Rebeccas blogg. Och ja detta ät nog en av de härligaste människorna som fötts på denna jord. Sitter just nu hemma hos denna Becca och dricker, dricker och dricker. Och det 'r otroligt gött. Har fått nys på en skåning som är enormt skön. För det första vacker och snygg och sen så verkar han vara otroligt mysig. Alla de bra egenskaper helt enkelt.

Mjukisar och alkohol är nog den bästa blandningen av dom alla. För att inte glömma Fredriks inlines. =D Kattis saknas även i detta Sätragäng, men bannemej, vi ska ta igen detta när du kommer tillbaka. Du är Guld värd. Skrattar alltid lika mycket när du är i närheten. Me like helt enkelt. =D

Rebecca gört. Det luktar gott och hon gör det helt enkelt. Ajabaja din skitmaja!

Rolig
Envis
Bäst (näst efter mej alltså)
Enastående
Cool
Crazy
Absolut Galen

Ja detta är en så kallad gästblogg. Så jag ska vara en trevlig tjej och prata massa bra saker om rebecca, men jag kan inte låta bli att säga att jag är bra. Förtjänar det bästaste bästa av det bästa. Remember!!! Så sammanfattningen av denna kväll så har det varit sjuuukt bra! Mysigt och en kväll jag kommer minnas. Detta är en av mina favvopersonas in Geflestad.

Säger bara: Becca, you rock!

Kyss o kläm, känn på den!

HERRÅ!

//Benny Beduin alias Jennie

Greek Lovers

Ibland har man sådana där dagar när man faktiskt är stolt över en själv, idag var en sån dag. Klockan 08.00 begav jag och Kattis oss till skolan för att plugga. Vi pluggade, pluggade och pluggade. Vi åt även: 2 mackor, 2 flaskor vatten, 2 flaskor cola, 1 pago, 1 smoothie och 2 kakor var allt som denna dag försvann in i våra magar. Efter 6 timmars pluggande i bibblan var det allt lite jobbigt så vi begav oss hemåt, nästan klara med hemtentan.

Vi fick även besök av käraste Jennie. Hon hade med sig presenter från Grekland till mig och Kattis. Kattis fick ett salt och pepparkar i form av sköldpaddor som parade sig. Min present är sjukt snygg, och som Jennie sa passar den mig perfekt.

fram   september

Jag fick mig en almanacka för 17 månader framöver. Den hänger nu uppe på min vägg. Anledningen till att den passar mig så bra är att jag köpte mig glasunderlägg i samma typ när jag var på Grekland, så det passar som fisken i vattnet. TACK JENNIE!

Inom en snar framtid ska jag beställa mig en ring, en singelring. Är allt avundssjuk på Angiie som vann en, lyckos henne! Kan ju passa på att slänga in ett grattis till Sveriges svar på Carrie i SATC: Angiie.

Jag saknar Mia!

Ojojoj

När jag var hemma så berättade min syster en sak för mig. Att nästa dejtingserie som kommer på tv (typ Bonde söker fru) så ska min syster skicka in mig! Alltså att jag vill dejta. Det jobbiga är att jag tror hon var seriös så nu börjar jag bli lite nervös.

Därför gör jag nu ett tappert försök...

Jag söker dig med pianofingrar och skäggstubb som vill rädda mig från alla hot om dejting i tv.

Tack

Hemligheter

Allt för ofta är jag inne i folks bilddagböcker eller bloggar och ser hur dom skrivit "5 hemligheter om mig". Jag funderade på vad jag skulle kunna skriva om mig på en sån grej. Jag vet inte ens om jag kan komma på fem saker, jag försöker.

1. Jag fuskade big time på ett prov för Märran. Sista provet i kursen och mitt betyg hängde på det. Minns inte varför jag missade rätta provtillfället men jag satt iaf i ett grupprum och hade skrivit småord på en lapp vilket gjorde att jag klarade provet. Vilket i sin tur ledde till att jag fick mitt VG.

2. Jag fick MVG i projektarbetet trots att alla tror att jag fick VG. Först vågade jag inte säga nåt eftersom min grupp tillochmed trodde att jag fick VG men sedan har jag bara glömt bort att säga det.

3. Jag är hemligt "kär" i Gustaf Skarsgård för att han verkar vara en otroligt charmig person.

4. Jag är svag för skåningar.

5. Jag förfalskade min mammas namnteckning på ett brev som jag skrivit till min gitarrlärare där det stod nåt i stil med "Min dotter tycker att du går lite för fort fram och är lite taskig mot henne"


Men se, jag lyckades hitta 5 saker. Fast visst, vissa saker tror jag ju att alla redan vet, men men.

Imorrn blir det att plugga på hemtentan, i helgen blir det hemfärd :) Btw så var jag och Kattis och såg Patrik 1,5 igår. Jag älskade filmen, en må-bra-film helt enkelt. Satt mestadels med ett leende under hela filmen, förutom vissa perioder som bestod av röda kinder och tårade ögon.


Skärpning.

Jag måste skärpa mig lite gällande bloggandet. Tänker allt för ofta att jag ska skriva ett inlägg men gör jag det, näe. Men nu när jag inte har allt för mycket att göra så kan det vara på plats med ett inlägg.

I onsdags var det som sagt var utgång då CK hade höstpremiär. Allt började med att Jennie och Kattis kom hit på fördring och lite shot. Tanken var att vi skulle cykla till Freddo och Marcus då vi på dagen varit och lämnat in Jennies cykel, men bara för att vi tänkte så så blev det inte så. Det började spöregna så vi bestämde oss för att ta bussen och gå sista vägen. Jag gillar inte regn då mitt hår blir så jobbigt lockigt! När vi gick ut genom ytterdörren så kom inte jag nånstans, jag satt fast. Mina klackar hade fastnat i dörrmattan och jag drog med mig hela den ut, lyckat Becca! Vi kom tillslut iväg och med mycket skrammel och bång så kom vi iaf iväg. Väl framme hos Fredrik och Marcus så sjöng vi, eller Jennie, Ja må dom leva till pöjkarna eftersom vi hade ett paket till dom, men inte fyllde nån år men vi kom inte på nån annan låt. Dom fick sig en kapsylöppnare i form av en tjej, satte man henne på kapsylen så började hon stöna, inte lite heller! Det var som alltid trevligt hos grabbarna. Vi gick för att fixa stämpel på kåren, där hände det igen! Jag fastnade i mattan fick dra loss skon! När vi kom in bjöds det på fördrink och lite förfriskningar, jag högg in på melonen direkt! Vi drog till grabsen igen för att dricka lite till. Jag har ingen aning om vad klockan var när vi sedan drog till kåren, men jag fastnade iaf i mattan IGEN! Jag tänkte väl kanske att min prins skulle hitta skon och leta efter mig så vi skulle leva lyckliga i alla våra dar... Men näe. Kåren var bra, men lugn. Jag, Jennie och Kattis tog en taxi hem där det var otroligt skönt att blunda. Dagen därefter var inte allt för kul, upp vid 7.15 för att dra till skolan. Jag gick hem efter en timme för det ja, det funkade inte riktigt :P

                 

 hfghfg                                            



För er som inte vet det så har jag även skaffat mig glasögon, 2 par! Så nu ser jag ut som en riktig fröken :)

gfdgd   hgfhd
       Svarta                        Vinröda






 


Dricka sprit och hålla käften!

Förförfest hos mig. Jag, Kattis och Jenne laddar inför kvällen! Här är viiii!



Det var du och jag Jerker...

Ja, jag satt och kollade lite ackord igår och fann den låten. Den är allt lite trallvänlig så nu hör jag hur det låter "det var du och jag Jerker inget kunde hindra oss inte 30 skeptiska blickar..." i huvudet hela tiden. Jag måste få den ur huvudet, men konstigt nog så gillar jag den ändå.

På onsdag blir det kåren då CK har höstpremiär, vilket ska bli mer än kul. Jennie, jag är PEPP! Det blir nog mer än bra, jag känner't som vi säger hemma i smålandet.

Ciao

PS. KATTIS, DU SKA MED TILL KÅREN!

Guitar Hero, glasögon, postbil och drömprins

Ja det är det jag tänkte prata lite om. Jag börjar lite med Guitar Hero. Kattis har nu beställt det till hennes Wii, det där med Aerosmith. Varje ledig tid vi har spelar vi, vilket har resulterat i att jag har lite ont i fingrarna, men jag måste ju öva! Nu fixar jag faktiskt några låtar på medium :P Självaste Jennie var förbi igår och spelade lite hon med vilket var mycket trevligt. Det lär nog bli lite guitar hero idag med om jag känner oss rätt.

Nästa punkt var glasögon. Jag var hos optikern i onsdags och har nu beställt mig 2 par glasögon, ett par svarta och ett par vinröda. Jag fick ju ett par på köpet så det var lika bra att köra på. Kommer bli skönt att ha lite att byta med när ögonen är för trötta på linser. Bilder kommer när jag har fått dom. Becca fröken till er tjänst!

Postbil ja, rättare sagt postlastbil. När jag och Kattis skulle gå till optikern höll vi på att bli påkörda av en sån. Vi gick helt normalt helt plötsligt stannade jag (vet inte varför) och Kattis gjorde det samma och tur var det! 2 sekunder senare kom det en postlastbil rakt framför oss i världens fart, han tittade inte om det kom nån inte. Jag tror nog att jag snart kommer bli påkörd. En gång höll jag på att bli påkörd av en buss, en annan gång trodde jag att jag höll på att bli påköd av en elefant... innan jag kom på att det inte fanns elefanter i sverige och att det därför måste varit en giraff... innan jag kom på att det var en bil! Och nu denna postlastbil. Vad blir det härnäst?

Min drömprins ja, haha. Nu ser jag honom varje ggn i skolan, Jennie börjar tro att det är ödet ;) Jag kan inte låta bli att småle när han kommer förbi, han är ju bara för söt. Först tyckte jag bara han var söt, nu har det blivit en grej av det hela och jag kallar honom min drömprins :P Nästa gång jag ser honom (i onyktert tillstånd) ska jag nog berätta om mina känslor för honom haha. Eller så går jag fram till honom och frågar "vill du bli min utfyllnad i sängen?". Jag har på tok för mycket plats i sängen, det är rätt så tomt men skönt att ha en dubbelsäng för sig själv :P 

  
Jag gjorde fina teckningar till Fredrik över msn. Vackert va?                                         
 nbv  gfh cvbv                                         gfhgf     ghdh
 

Orvar.

Tillägnat mina sätraflickor

Efter ett samtal med Jennie insåg jag att jag var tvungen att skriva lite mer än just "Hej" på detta inlägg. Jennie mådde inte bra och hade migrän därför skulle jag tillägna detta inlägg till henne. Men samma problem som jag hade när jag tillägnade ett inlägg till Fredrik så har jag svårt att hitta ord som bäst beskriver en sådan underbar människa. Jag måste säga att det är väldigt skönt att hittat en 87a som har lika svårt att hänga med när "de äldre" (Kattis och Fredrik :P )pratar om vissa saker som vi småttingar inte hört talas om ;) Men Jennie är en tjej som är en sådan varm och glad person som alltid får en glad. Hennes leende och skratt smittar av sig. Hon är även en sjukt bra partypolare :D Hon är så otroligt charmig som person och det är väldigt svårt att inte tycka om henne, jag tycker iaf om henne sjukt mycket. Hon är en sådan underbar person som förtjänar det allra bästa och den som lyckas fånga hennes hjärta kan skatta sig lycklig.

                                                          Jennie   Jennie


Efter att nu ha skrivit till två av dom som gör det värt att stanna kvar i Gävle så har vi ju fortfarande en viktig person kvar, min vapendragare och granne - Kattis. Jag vet inte vad jag skulle göra i Gävle utan dig. Jag tycker fortfarande det är sjukt coolt att vi träffades första dagen i skolan, kom bra överrens då och har följts åt. Båda hade valt att bli tidigarelärare med inriktning svenska och engelska och båda har nu valt specialpedagogik och båda har praktik på samma skola, är det inte sjukt så säg. Men jag är otroligt glad att det blivit så för jag vet inte hur det hade gått när jag varit deprimerad, haft hemlängtan eller bara haft tråkigt om inte du funnits ett samtal bort och nu även en trappa ner. Trots de 9 år som skiljer mellan oss så är vi ändå så lika och fungerar och tänker väldigt lika (med tanke på att vi oftast väljer samma uppsatsämne när det är frivilligt) vi slänger alltid våra kloka hjärnor ihop och resultatet blir ju alltid helt sjukt bra! Nä, Gävle utan "morsan" vore inte kul inte.

                                                           Kattis   Kattis





RSS 2.0