Underbara underbara Piteå!

Just nu sitter jag inne i Nikos rum och har ännu inte klivit upp ur sängen. Niko är och jobbar och slutar vid halv 5. Jag har det verkligen underbart här. Det enda man kan klaga på är att det är så sjuuuukt varmt. Igår fick jag springa in för att svalka av mig för det var för varmt ute. Jag kom till Luleå flygplats i torsdagskväll där min älskade älskade Niko stod med en underbart fin ros och mötte upp mig. Oj vad jag blev glad! Torsdagskvällen blev lugn då vi endast gick till vattnet, gjorde vassbåtar och kastade mackor! Jag lyckades med två stuts och det är första gången någonsin! Vi åkte förresten även och köpte chips, dessa underbara mandespotatischips! Vi tog även en liten tripp till stället där vi åkte pulka i julas, det var jättevackert där!

Igår jobbade Niko till halv 10 så jag fick sällskap av hans mamma på eftermiddagen. Vi satt på altan och pratade en massa tills Nikos mormor och morfar och 2 till kom hit. Då pratades det visserligen ännu mer. Dom var tvungen att vänta på att åka tills Niko kom hem då mormorn skulle visa upp hennes charmör. Flera gånger igår fick jag höra vilket kap jag gjort och jag kan ju inte göra något annat än att hålla med! Det var även midnattsshopping igår i centrum så affärerna var öppna till 24. Eftersom det var fredag så festade folk så vi var och sa hej på 2 fester där Nikos vänner var och sen åkte vi in till stan där jag inhandlade en klänning och Niko ett par badshorts och armband. Jag blir fortfarande lurad av ljuset här, hemma är det inte ljust vid 24!

Idag blir det nog en sväng till Pite Havsbad så jag får se hur det ser ut då vi ska promenera runt lite :)

Tack och adjööö!

Love you!

Jaaaaoo

Jag har tänkt att uppdatera i flera dagar nu, men det har inte riktigt blivit av. Vad har hänt sen senast? Jag har läst 8 böcker av mitt projekt i sommar. Jag har fått jobb i en vecka samt är jag uppsatt på jour alla sommarveckorna så behövs det vikarie är det mig dom ska ringa! Jag har varit och firat Emelies student. Men det bästa av allt är ändå att jag har bokat en tripp till Piteeeeåååå. Om 10 dagar beger jag mig dit, 25 juni - 10 juli. Min plan var ju att jag inte ville vara här under visfestivalen men eftersom jag fick jobb var jag tvungen att ändra mina planer lite.

I fredags var det student som sagt var, första året jag fick titta efter min systers kompisar eller mina kompisars småsyskon. Jag kände mig gammal. Jag och mamma åkte till skolan och hängde blommor runt emelies hals. Jag var så avundssjuk på alla studenter för jag minns lyckan man kände när man stod där och släkten var där och grattade en. Vi åkte vidare mot stan där jag inhandlade mig ett par fulsnygga solglasögon samt tittade på studenterna som åkte runt i sina vagnar. Den bästa texten var ändå "Norrlands stoltheter" - jag vill inte veta vad de fick för betyg i geografi om de säger att detta är norrland. Dom hade säkert Jocke och av han fick man inte bra betyg och fick inte lära sig nåt - inte jag iaf.

På kvällen gick hela familjen Hultgren - Carlsson till familjen Gustavsson där vi skulle fira Emelie. Vi åt väldigt gott, drack gott och hade trevligt sällskap. Träffade folk som visst visste vem jag var eftersom jag visst gått i samma klass som dom. Har man bra minne eller vad? Det var en trevlig kväll helt enkelt. Helgen har bestått av läsande då vädret inte varit tipp topp.

Snart är det även midsommar och jag känner verkligen inte för att festa, ensam hemma är jag också. Syster åker iväg med Jomp och mamma och pappa åker nog iväg med paret gustavsson. Nattis ville även cykla gamlebyviken runt med mig och mia någon dag, så vi får se vad veckan bjuder på. Hoppas den går fort så jag får träffa min kärlek snart :)

Nu ska jag lägga mig på altan en sväng tror jag, det blåser ute men är sol - kanske värt att sitta i solen?
Tack och bock!

Snart ses vi igen älskling :)

Gör någon glad...

... skicka ett blommogram till någon du älskar. Den reklamen kom nyss framsvepande på dataskärmen - det låter rätt så klämkäckt ändå. Sitter här och gör ingenting, kattis och co har lämnar viken och nu är jag ensam kvar här. Det är tråkigt väder idag igen vilket betyder att jag bara sitter inne och gör ingenting. Men jag ska sluta vara så negativ, från och med nu ska jag skärpa mig!

Jag var uppe i ett av våra smårum på vinden förut och hittade massa gamla böcker jag läste i min ungdom. Mitt projekt denna sommar ska bli att läsa alla igen, det är ca 30 böcker men det lär jag lätt komma igenom. Det ska bli kul att läsa ändå minns lite av några av dom! Har burit ner en av böckerna nu: älskar, älskar inte. Den minns jag faktiskt lite av!

Igår var mamma och jag nere på stan en sväng för att köpa studentpresent till Emelie som tar studenten på fredag, efter mycket velande hittade vi äntligen något. Så på fredag blir det att gå till familjen gustavsson för att fira student.

Igår var det 3 år sen jag tog studenten, 3 år! Visst kan man säga att det gått fort men ändå, se vad mycket jag hunnit med på dessa 3 år; om ett halvår är jag färdigutbildad! Helt sjukt. Igår hade även jag och Niko 7 månadersdag, helt underbart! Jag är fortfarande så kär så det bara sprudlar i kroppen och jag gör inget annat än att längta tills vi ses nästa gång!

Nu ska jag ut med vovven och sen ska jag börja läsa lite. Om nån förresten känner för att köpa en mobiltelefon till mig så tar jag gärna emot en, min håller på och ballar ur!

Adios!

nire





Du är det finaste jag vet.

.

Jag har blivit sådär jobbigt grinig igen, jag blir lätt så när jag är uttråkad. Jag tycker inte om att jag blir så, verkligen inte. Jag blir arg på mig själv när jag är så kort i telefon och låter helt enkelt grinig. Idag är det värre än på länge, uttråkad, regn, kyla och mensverk, PERFEKT! Känns som min blogg inte kommer vara så glad utan en grinig blogg i sommar, men ni får stå ut med det helt enkelt.

Jag önskar verkligen att jag hade ett jobb att fördriva tid med, att få nåt annat att tänka på om dagarna. Fint väder hade tillochmed räckt så man får lite energi. Idag har jag visserligen varit hos min faster och umgåtts, det har varit mycket trevligt. Kvällen bjuder på middag med Kattis, hennes syster och systerson som är på semester i viken.

Syster, jo jag borde fixa en ny header men jag vet inte hur man gör. Hjälp nån?

Nu ska jag fortsätta titta på tv och drömma mig bort en stund.

Du är bäst!


Tadaaa

Jo, efter tjat från olika håll tar jag nu steget ut i bloggvärlden igen. Först skulle jag uppdatera för mias skull så hon hade nåt att läsa när hon pluggade, sen skulle jag uppdatera för systers skull så hon skulle ha nåt att läsa när hon var sjuk. Nu är det sommarlov för mia och min syster är frisk så nu uppdaterar jag för alla!

Nu befinner jag mig i viken för sommaren, kom hit igår. Jag behöver ju inte säga hur det var att åka ifrån Niko, ni kom känner mig förstår nog hur det gick. Nu känner jag bara att jag vill boka en resa upp dit snarast så jag har något att längta och se fram emot :)

Vad har hänt sen sist? Hmm, jag har haft mattetenta som jag klarade jättebra, jag har fått sommarlov/sommaruppehåll, jag har varit sjuk och har nu bara en förkylning kvar. Påtal om förkylning så tror jag att jag hostat sönder ett revben eller nåt, det gör helvetiskt ont när jag hostar iaf.

Det känns som att jag inte har nåt att skriva nu när det var så längesen jag uppdaterade. Fast det borde ju betyda att jag har massa att skriva? Jag orkar inte gå igenom allt som hänt och på senaste tiden har det inte hänt nåt. Kan ju nämna att jag fikade hos Zäta idag med henne, Eve, KK och Linda & Rolf som var hemma från Tyskland :) Det var ändå trevligt. Jag ska även bli tant igen, i oktober :D

Hej då!

Jag älskar dig massa massa!

RSS 2.0