Uppsala

Sitter i Uppsala hos darling. Vi har nyss tittat på Madagaskar, vilket var en mycket rolig film. Igår var vi och Simon på bio, Pineapple express sågs. Sjukt, sjukt, sjukt bra film. Det var många skratt under filmen måste nämnas.

Mitt hår är även nyfärgat, nu är utväxten borta, ÄNTLIGEN! Ikväll blir det nåt knytkalas av något slag. Mer vet jag egentligen inte men det blir nog bra.

Har inte så mycket mer att säga just nu.

Hej då

Jag tycker om dig

Spontanvisit i Uppsala

Ja som rubriken lyder åkte jag på spontanvisit till Uppsala igår. Pratade med Mia i måndagskväll och vi bestämde att jag skulle ta mig till Uppsala där det skulle bjudas på fest. Själva grejen var att jag "råkade" glömma säga det till Niko. Efter en heldag i skolan så satte jag mig på bussen som skulle ta mig till tåget. På stationen köpte jag en grymt god sallad innehållande: sallad, gurka, tomat, majs, ananas, kyckling, räkor och fetaost. Jag trodde jag skulle dö, så otroligt god var den! Tåget åkte, jag somnade och helt plötsligt var jag framme i Uppsala där Mia stod och väntade. Vi vandrade till systemet för att sedan bege oss till studentkåren för att fixa gästleg.

Påväg till Mia ringde Niko och jag fick undanhålla sanningen lite för honom för att inte avslöja något. Det var halt ute, jättehalt och jag halkade till ett par ggr. När vi nästan var framme hos Mia såg jag helt plötsligt ett bekant ansikte, snygg-kalle. Han var assistent i min klass där jag har VFU och som namnet säger så tyckte jag han var snygg. Det sjuka är att jag inte sett honom på jättelänge och igår började jag och Kattis prata om honom så var han där. Men han var inte snygg längre, jag var väl ung och dum när jag tyckte det eller nåt.

Väl framme hos Mia började folket ramla in och jag började bli lite orolig över att Niko inte skulle bli glad att jag kom. Han ringde igen och ännu en gång fick jag undanhålla sanningen. Sen kom han till Mia och Alex och helt plötsligt hoppade jag upp. Reaktionen jag fick var att han räckte fuck you till mig. Kanske inte reaktionen jag önskade men ja, det fick väl gå. Efter lite pussar, kramar och förlåt från min sida för att jag inte sa nåt så var allt okej igen. Det spelades Mario Kart och surfades runt på snyggast.se. Det var mycket trevligt. Vi drog oss ut för att dra nånstans. Det var halt ute igen och jag blev knuffad i en snöhög vilket resulterade i att jag blev blöt, men inte av snön utan av mitt vin jag höll i handen. Det halkades och ja en massa, men det var kul.

Sen var vi nånstans, där var det bra. Det togs massa kort och ja jag har nog aldrig sett så hemsk ut på kort som jag gjorde igår. Det är nästan så jag inte ens vill skicka vidare bilderna till folk så hemska är dom. Jag och Niko bestämde oss för att gå före Mia vilket gjorde att vi var tvungen att låna hennes nyckel eftersom Alex inte svarade i telefonen. Vi drog oss hemåt efter ett jag-tycker-om-dig-prat. I lägenheten var Alex vaken och vi pratade lite med honom. Niko somnade på nolltid och så även jag. Eftersom Mia inte hade nån nyckel hade jag lovat att vi skulle öppna till henne näe hon ringde. Hon ringde och jag sa till Niko att gå och öppna, inte fick jag nån reaktion från honom. Försökte leta glasögon och kläder i mörkret men hittade ingenting. Drog åt mig täcket och gick ner till porten och öppnade. Somnade på nolltid sen igen. Var inte världens trevligaste väckning man fick. Dom borrade och höll på nånstans, ja det var inte kul.

Tog det lugnt hos Mia och Alex, käkade knäckebröd och drack te. Gick hem till Niko, tog det lugnt, sen körde han ner mig till stationen och nu sitter jag här.

På fredag blir det Uppsala igen :)

Tack och adjö

Jag tycker om dig

Överraskning

Det snöar ute, vilket jag inte kommit fram till om det är bra eller dåligt. Jo, det är bra, snö är mysigt ändå.  Igår fick jag världens bästa överraskning.

Jag satt vid datan och gjorde egentligen ingenting när det helt plötsligt ringer på dörren. Jag väntade ju inte besök. Min enda tanke var att det måste vara Kattis eftersom ingen ringt på porttelefonen för att be mig öppna. Jag öpnade dörren och inte var det Kattis utan min underbara pojkvän Niko. Han stod där med en bukett rosor och choklad. Snacka om att jag inte förstod nånting eftersom han tidigare sagt till mig att han skulle till hans kompis. Jag förstod fortfarande ingenting och kände mig aningens chockad, men otroligt glad. Där stod min prins som jag saknat jättemycket och funderat på hur jag skulle klara en vecka till utan honom. Ja, jag är jätteglad helt enkelt och känner mig som världens lyckligaste. Kvällen fortsatte med mat, mys och film.

Nu ska jag gå och kramas lite med min darling.

Ha det bra folk!

Jag tycker om dig, jätte jätte jättemycket!

B

Egentligen skriver jag endast detta inlägg för att säga hur jävla bra jag är. Fick tillbaka min hemtenta, trodde jag skulle få F på den, men icke sa Birgitta. Det blidde ett B! Sjukt jävla bra. Det är Nikos förtjänst, han är min lyckogrej. Och han bestämde ju ändå hur många syskon ett av mina "fall" hade och det var nog avgörande för mitt betyg.

Mamma och pappa drar till Thailand imorrn, är jag avundssjuk? Nej inte alls. Jag vill vara kvar här i Gävle där det just nu är -6 ute...


Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig!!



Jag tycker om dig, jättemycket.

Ljus, Betnér, snö och vind.

Sitter här en onsdagskväll med Kattis. Det är som vanligt kyligt på Pinnmovägen därför är det just nu 39 ljus tända i mitt vardagsrum. Det är både mysigt och ger värme. Tur att jag köpte nya värmeljus på IKEA idag. På IKEA köpte jag mig ett par tråkiga påsklakanset, inte alls vad jag var ute efter men men, det får gå. Bara för att jag inte hittade vad jag ville så köpte jag även 4 handdukar, 2 turkosa och 2 svarta. De matchar in i min lägenhet som nu mer och mer blir svart och  turkos. Men ja, det är ju det jag är ute efter därför gillar jag det!

Igår bokades det biljetter till Magnus Betnér i Uppsala den 11 december till mig och Niko. Det ska bli skapligt nice. Idag hämtade jag ut dom. Första raden ska det sittas på. Det ska som sagt var bli mer än kul. Längtar till det. Både för att Betnér ska ses men även för att jag ska dit med darl :)

Idag har det snöat hela dagen. Sån där fin snö som ska komma på julafton. Det har varit kallt och härligt konstigt nog. Kyla har aldrig varit min grej men idag kändes den härlig, förutom när det väntades på bussar. Det är även halt ute, väldigt väldigt halt. Eller så är det mina skor som är hala. Jag halkade x-antal ggr och gav Kattis ett gott skratt. Jag halkade sådär fint så det såg ut som jag dansade och gjorde konstiga ljud till. Men inte lika konstigt som mitt älg-ljud.

Just nu sitter jag och Kattis och pratar vindförhållanden i våra lägenheter. Jag har vinstilla på ett ställe där hon inte har vindstilla, om ni hajjar?

Nu ska det fortsättas att titta på Bonde Söker Fru, dricka lite te och vika mina 4 maskiner med tvätt som jag tvättade tidigare idag. Ska även renbädda, vilket inte är kul. En av de obehagligaste saker som finns är att sova i en renbäddad säng, ja jag vet. Det är konstigt.

Arrivederci

Jag tycker om dig

Brist på fantasi.

Just nu ligger jag i sängen och gör egentligen ingenting. Glor lite på 2½ men som jag redan sett. Är arg på mina lärare. Är det så svårt att prata med varandra? Det verkar vara så på min "cirkusskola". En lärare säger en sak och en lärare en annan sak. Så har det varit under hela kursen. Men jag ångrar inte nånstans att jag valde kursen. Vet inte om jag hade klarat mig utan den, nu har jag massa nytt att lägga i min ryggsäck som kommer öppnas när jag väl börjar jobba. När det nu blir. Jag har lite småpanik över det. Om ett år är jag klar, det är sjukt. Vad ska jag göra då? Ingen lägenhet, ingen skola, ingenstans att ta vägen men med en utbildning. Näe jag vet inte, får som sagt var panik över det när jag tänker på det så jag försöker att inte göra det.

Jag och Kattis bakade piroger idag. Och för er som inte  visste det så är jag och Kattis sjukt bra på att både baka och att laga mat och varför skulle det ändras? Näe, det står kvar och pirogerna blev sjukt goda och de ligger nu i frysen, redo att bli uppätna.

Facebook var på min sida idag och jag kunde för första ggn på typ en månad ladda upp bilder! Därför gjorde jag det.

Imorrn så ska klassen på nåt möte, eller ja nåt ska vi på. Det viktigaste av allt och det enda väsentliga för mig är att man får fika. Hoppas bara på att fika inte betyder mackor med smör och ost! Det är tänkt att eftermiddagen ska bli städande. Hade tänkt IKEA men ja, det blir nog på onsdag, måste köpa lite nya påslakan och skit. Nu i dessa kyliga och mörka tider behövs det även ljus! Ljus som lyser upp min tillvara. Fast ja, för att vara lite smörig så lyser ändå Niko upp min tillvaro.

Adios

Jag tycker om dig,
   och saknar dig


Tillbaka

Nu sitter jag i Gävle igen, men näe det är inte roligt. Det är inte roligt att lämna Niko. För att återknyta till gårdagens inlägg. Syster yster ringde igår runt 19 och då var min filur tillbaka, Alex hade sprungit hem igen :D  Efter många timmar av oro samt lite tårar så är han nu tillbaka :)

Gårdagen var bra. Jag, Niko och Charlotta vandrade mot Mia och Alex. Men innan skulle vi handla lite. Det var nog första och sista gången jag fick se en plastflaska explodera, men kul var det. Väl hos M & A så spelades det Mario Kart, självklart! Jag måste stolt säga att jag vann 2 ggr! Jag är sjukt bra. Folk trillade in, jag kände ingen, alkoholen flödade och det blev ännu mer Mario Kart spelande. Efter ett tag så vandrade vi alla, lite runda om fötterna, emot V-dala. Vi gick in, lämnade jackor och köpte alkohol. Vi dansade, lyssnade på nåt band. Min hand dunkade in i ordningsvaktens mage hela tiden. Men ja, det var helt okej ändå. Vet inte vilket bandet var, ett tjejband. Det jag la märke till iaf var hur otroligt tråkig basisten var och att trummisen var bra! Vi satte oss nedanför trappen, pratade lite och ja inte så mycket mer. Vi gick ännu en gång upp för att dansa men jag och Niko beslutade oss för att ta kväller och bege oss hemåt. Efter lite vandring fram och tillbaka så bestämde Niko sig för att vi skulle ta en taxi.

Vi kom hem, jag borstade Nikos tänder, han somnade snabbt som satan och jag fick i princip lyfta in honom i sängen så jag skulle få plats. Jag somnade, vaknade av att Nikos telefon ringde, högt som satan! Hade svårt att somna. Somnade, blev utknuffad ur sängen, somnade och blev ännu en gång utknuffad ur sängen. Då gav jag upp och la mig på insidan. Fick bråka lite om täcket. Men ja jag somnade och vaknade av att Niko frågade vad klockan var, den var 13.22 och jag kan inte minnas när jag senast sov så länge. Inte orkade vi gå upp heller. Tror klockan var fram emot 16.30-17.00 när vi väl steg upp ur sängen. Vi drog och käkade pizza vilket var mer än gott. Gick hem, låg och pratade lite och sedan var det dags för mig att dra. Niko skjutsade ner mig till stationen och jag hoppade på tåget och nu sitter jag här. Lite chockad blev jag allt när jag skulle gå av tåget. Hur ofta säger tågkonduktören i högtalarna i november "ja då får jag önska er alla en fortsatt trevlig sommar" ? Jag tror inte det är ofta men det hände nu.

Jag var väldigt dålig att ta kort denna helg, tror det endast togs 5 kort när vi var ute. Men det var en bra helg, en mycket bra helg!

dsfgfds








Jag tycker om dig

Uppsala

Just nu sitter jag hemma hos Niko. Vi fixar oss lite inför kvällens utgång. Det börjar med förfest hos Mia och Alex och sen bär det av någonstans, vem vet var? Den som lever får se.

Gårdagen bjöd på middag hos Mia och Alex, samt idoltittande och Mario Kart. Kvällen/natten bjöd på film. Vaknade av ett samtal av syster yster att min hund har sprungit bort, han har ännu inte kommit tillbaka men ´jag hoppas innerligt på att han gör det!

Just nu står Niko och plattar mitt hår och sedan är det min tur att fixa iordning hans hår.

Puss och adjö

Jag tycker om dig

Test

Jag gjorde ett test nyss som gav bra resultat, bara hoppas att det stämmer också. Det visade iaf detta.

Jag är förälskad i Niko och min bästa vän är Mia. Jag är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den jag älskar. Jag njuter av livet fullt ut och mitt kärleksliv har börjat blomstra. Jag har ett starkt kärleksförhållande som kommer hålla länge och minnena kommer vara för evigt. Mitt liv har tagit en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för mig och jag kommer att vara glad över förändrningen. Jag kommer ha nio nära vänner under mitt liv. Jag föredrar äventyr. Jag är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds.

Ja, det blev resultatet, låter det inte bra? Jag tycker det låter sjukt bra.

Imorgon åker jag till Uppsala :) Jag längtar, längtar, längtar :) Vad jag förstått det som så är det utgång på lördag, Mia ska visst ha övertalat mig och Niko ska ha beslutat att vi ska ut.

Nu är jag mätt, har gjort en egen pastasås med räkor i. Det var gott MEN jag hade nog lite mycket vitlök i. Jag gillar vitlök och i min värld kan man ha det till allt men ja, det blev lite mycket.

Adios

Jag tycker om dig

Ja

Niko, du är bäst!

Dessutom så tycker jag om dig också.

Helgen

Tre gånger har jag nu loggat in för att sedan logga ut för jag inte vet vad jag ska skriva. Men nu ska jag banne mig skriva nåt!

Som jag sa igår hade jag en mer än en bra helg. I fredags kom Niko hit och vi började allt med att åka på roadtrip till en shellmack! Jag är stolt att jag hittade (med hjälp av Kattis). Egentligen har dagarna flytit samman och jag har egentligen inte någon koll på vad som hände när. Men det har blivit mycket filmtittande och mysande. Jag har även varit hemmafru denna helg, allt för att Niko ska få vila för hans framtida jobb som min hemmafru :) Det har blivit mycket kinderäggsätande och besvikelse över leksakerna i. Eftersom vi båda är framtida lärare och därför måste prioritera skolan har vi även varit duktiga att plugga. (Skolan ska aldrig prioriteras, den förstör allt!) Vi har gjort blåbärspaj och gömt ett chips däri, som med mandeln i gröten. Ingen av oss tror sig ha fått chipset och just nu i denna stund minns jag inte ens vad den som fick chipset skulle göra. Det har plattats hår och plockats ögonbryn. Det har brottats och dansats vals. Det har tittats på Sune. Ja mycket har hänt denna helg, fast ändå inte. Efter att Niko gav sig själv sparken, ställde en fråga och fick ett ja-svar är jag just nu väldigt glad :) I morse rullade bilen iväg från parkeringen och jag sitter här ensam. Det är lite tråkigt, eller ja väldigt tråkigt! Uppsala har nog aldrig känts så långt bort. Men men, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

niko  lkjh  jkh  jkgjhg 


Kvällen har bjudits på middag med Kattis. Sjukt god mat måste jag säga och vi gjorde även en sjukt god fruktsallad till efterrätt. Morgondagen bjuder på stan, brynässhop och plugg!

Bilden nedan sitter på min dataskärm och får mig glad :)

dghgf


Kanske dags

Det känns som att det är dags att skriva ett nytt inlägg men just nu känner jag inte för det. Det kommer när det kommer, typ imorrn. Jag har inte haft tid till att skriva ett inlägg.

För att ändå uppdatera er som läser min blogg, jag har haft världens underbaraste helg och helgen har fortsatt och avslutas tyvärr imorrn. Det är sjukt vad en människa kan få en att må bra. Morgondagen kommer inte bli rolig, men man får njuta den tid man har.

Nu ska det ätas blåbärspaj!

Puss på er, från en Rebecca som är mer än glad.

Dagarna som gått

Tiden sen jag skrev senaste inlägget har varit mer än bra. Egentligen har mitt liv varit bra den senaste tiden, väldigt bra. Efter att ha lämnat Uppsala så kände jag saknad efter en person, därför dök denna person upp hos mig i tisdags :) Kvällen bestod av Bert tittande. Jag var jättetrött och somnade därför relativt tidigt. Onsdagen bjöd på ännu mer Bert, fast denna gång filmen. Egentligen hände det inte så mycket mer denna dag förutom att jag fick se min kära hemmafru i action :) Det lagades mat och vi åt den. Det var gott. Håret blev plattat och det har nog aldrig varit så snyggt förr. Efter middagen lämnade denna underbara person Gävle och jag skulle ladda för fest.

Fröknarna Jennie och Kattis kom till mig på en fördrink, som vanligt. Efter många om och men begav vi oss mot statiol, köpte choklad och gick till bussen. Jag var på nåt superhumör och skuttade omkring. Vi hamnade tillsist hos fröken Fredrik där hans sambo Marcus var samt deras vän från Skövde. Fredrik visade hans fina bakgrundsbild på datan, ja den var.. vacker? Sedan kom Annie och Carro också. Jag var tvungen att dra på mig inlinsen och åka lite i korridoren. Denna gång kunde jag hålla balansen och åka jävligt bra! Därför utmanade vi ödet lite och körde "hål i väggen". Jennie och Kattis gjorde former som jag skulle ta mig igenom, ska jag vara ärlig, så var jag sjukt bra! Kvällen fortsatte med ölspel vilket vet grymt kul. När folket begav sig till kåren begav vi oss tjejor till taxin för att dra oss hemåt.

Kvällen avslutades med ett kort telefonprat eftersom jag skulle vara pigg till redovisningen. Natten var hemsk! Halv 4 ringer Fredrik, jag kan inte somna, grannarna har efterfest och lät som satan. Så jag har legat vaken sen halv 4 typ. Vid 7 imorse slutade festen! Men ja, jag lever och redovisningen gick galant.

Nu ska det pluggas för fullt för imorrn får jag besök :)

hgfdhgd

Helgen

Som sagt var så var jag i Uppsala i helgen vilket man kunde läsa i mitt och Nikos inlägg. Mia mötte upp mig på stationen och vi begav oss i det otroligt fina vädret (snöblandat regn) till systemet där vi även mötte upp Mias syster. Här skulle det handlas alkohol till helgen! Det blidde lite cider och vin. Vi begav oss för att handla för kvällen skulle bestå av middag. Middagen bestod utav tacos. Middagsgästerna var jag, Frida, Mia, Alex, Niko och Rickard. Maten var mycket god och jag blev mätt och belåten. Senare kom även Christian och Jonny dit. Då började det spelas Mario Kart och nåt mer med Mario som jag inte riktigt förstod. Det gick väl inte allt för bra för mig i Mario Kart men ändå, jag är inte den som är den och slutade på topp. Det blev lite intag av alkoholhaltiga drycker och kvällen fortsatte bra. Denna gång lät jag ingen sno sängen utan jag var snabb att ta den. Sov väldigt gott, trots att det var väldigt varmt.

Det hände inte så mycket på lördagen förrän 15 då jag och Mia begav oss mot staden. Där hände det inte så mycket utan jag inhandlade mig läsglasögon, nagellack och ett läppglans. Påvägen hem snodde jag och Mia grenar till hennes utstyrsel för kvällen då hon skulle vara Jesus. Väl framme i lägenheten kom pizzan vi beställt och vi åt. Det var en av de godaste pizzor jag ätit. Vi var inte allt för snabba att göra oss i ordning så när folket skulle komma var vi långt ifrån klara. Efter mycket om och men fick vi ett lakan runt mia, gjorde en propeller till Alex och fixade mitt hår. Mia var som sagt var Jesus, Alex var bland det sötaste jag sett, han var Karlsson på taket, jag var typ mig själv, jag var lärare. Orkade inte riktigt klä ut mig. Christian och Jonny kom sedan som Jack Sparrow och Scremgubben (först omedvetet stavfel men nu medvetet stavfel). Senare kom även Niko, Simon och två till som jag just vid denna stund inte kan minnas namnet på men en var utklädd till Megaman. Det blev Mario Kart spelande, intag av alkohol och besök av ambulansmän. Vi begav oss mot korridorsfesten där det var mycket fina utklädnader, vissa var läskigare än andra. Det som hände där var i princip att vi dansade, drack och umgicks. Vi var bland de sista att lämna festen och begav oss hemåt i en taxi. Jag har även en bra övertalningsförmåga och fick med mig Niko som bodde ungefär 100 meter från festen men ja jag tyckte han skulle med till Mia och Alex ist :) Kvällen avslutades med att titta klart på Karlsson på taket vilket vi börjat kolla på på förfesten. Måste tillägga att Mia och Alex nog är det sötaste sambo/kombopar som finns!

Hände inte så mycket på söndagen, missade tåget, åkte annat tåg, sprang till bussen hann med den, köpte mat, träffade Kattis, pratade i telefon sen somnade jag.

Helgen var bra, bättre än bra!

gfdgdf  nbv  hdg  fdasfas  gfdsgds  gfdsgds  ghhd


Imorrn får jag även besök av en väldigt bra människa :)

hej

sitter i uppsala hemma hos mia och alex, dagen började med bilfärd till linköping. där vandrade jag omkring med far min. vid 13 gick mitt tåg så då satt jag där. det började själklart att snöa när jag kom till uppsala, jag drar med mig det fina vädret.

nu över till niko.

ja, hur ska man toppa ett sånt inlägg? Jag vet inte...
Min dag började med att kliva upp för tidigt för mitt eget bästa. Och mja, sen efter det var det bara göra mig i ordning, och gör lägenheten i ordning.
Sen iväg till mia och alex och äta tacos och därefter umgås med lite folk, däribland Rebecca som så snällt låter mig skriva inlägg här! : )

Nu över till slutorden av Rebecca!

hej då.

Pain is temporary, glory is forever!

RSS 2.0