Helgen

Helgen har varit riktigt bra, en sån där helg när man verkligen älskar min lilla vik. Fredagen bestod först utav jobb och sedan party party. Egentligen var jag "barnvakt" men min kollega Madde höll mig sällskap och då var vi självklart tvugna att dricka alkohol. Kvällen fortsatte på stan då vi först drog till båten, träffade på Maddes sambo Mattias och sedan en dansade och strippande Pier bakom disken ?!?! Vi drog sedan till Palladium och skakade loss.


Jag och Madde

Lördagen hade jag lovat att hjälpa mormor och morfar på gläntan och servera våfflor till en massa. Det var galet varmt vilket gjorde att man nästan smalt (heter det smälte?) i solen. Dagen avslutades med baad! Kvällen blev lugn framför TVn.

Idag har jag varit och badat hela dagen med syster, hennes hmm ja dejt och min kusin. Vi åkte till gläntan och badade och jag fick hoppa in och jobba för det var fullt upp. Kvällen avslutas nu med matlagning vilket jag håller på med. Chili och limemarinerad kyckling med potatis, morötter och rödlök i ugn och till det en sås.

Snart är jag tillbaka i Gävle igen. Känner inte för att börja skolan, men den 26e är det dags att åter se HIG. Jag ser dock fram emot att verkligen få leva på Pinnmovägen, har ju bara bott där några nätter änsålänge. Det blir nog bra.

Nu är maten klar så jag sticker!

Aooou

Dagis

På jobbet har vi nog världens härligaste barngrupp och världens härligaste fröknar. Man kan nog inte trivas mer än vad jag gör.

Dessa härliga ord sades av två pojkar vid frukostbordet:
- Du, vi leker mamma, pappa och barn sen va? Du är kanin.
- Näe, jag är vakthund.

Jag och min kollega visste inte vad vi skulle ta oss till. Sen när har man en kanin och en vakthund med när man leker det? Och vad hände med mamman, pappan och barnet? Ska de inte vara med? Näe, de är allt bra söta allihopa.

Trött, trött och åter trött

Känns som om jag skulle kunna sova bort en hel helg. Efter en veckas arbete med barn i alla dess former är man trött. Därför är det skönt med en lugn helg, utan några alls planer. Förra helgen försvann bara men den var sköj ändå.

Imorrn är det 3 veckor kvar tills jag och Miaa landar i Greklandet, ÄNTLIGEN! Som vi har längtat. Min kropp kommer få en massa ouzo i sig är en sak som är säkert iaf.

Jag kom även in på specialpedagogikkursen så i höst blir det att jag läser det :) Känns helt sjukt att jag redan är inne på mina specialämnen, känns som det var igår man började. Tänk, nästa jul är jag behörig lärare! 22 bast och lärare. Helt sjukt men jag måste även mege att det är lite coolt.

Orvar

Visfestival

Nu är årets visfestival över, det visade sig att bli en bra en.

Torsdagen
blev lugn med lite cider och vin med min kollega Madde. Det var riktigt trevligt att umgås med henne. Det var dock lite segt att gå upp vid klockan 05 dagen efter för att öppna på jobbet men men det får man klara av.

Fredagen började med jobb en kort dag från 6.30-13.00 så det gick. Sedan blev det en snabbsväng på stan med Filip, Carro, Moa och Emma. Kvällen fortsatte med middag då Gusa, Bettan, min fadder Lena och hennes fästman Kenneth var här. Det var en trevlig kväll som fortsatte på stan där det blev öltältet där jag träffade Madde och även Carro och co. Det blev en bra kväll ändå efter vissa omständigheter.

Lördagen började väldigt lungt, lite laddning inför Winnerbäck. Mills och Anna hämtade mig och vi åkte sedan och hämtade en kompis till dom och vi begav oss till bynn. Väl där väntade vi på Winnerbäck, hörde lite på Hirasawa, Miss Li osv. Äntligen var det dags. Konserten var bra. Och jag säger bara vilken man, vilken man! Då menar jag inte Winnerbäck utan Johan! Oj oj oj! Efter konserten sprang vi fort till bilen för att komma därifrån in till stan. Efter att ha tutat och kört kom vi äntligen iväg. Vi gjorde oss iordning och åkte ner till stan. Det blidde öltältet, sedan simson och kvällen avslutades på tre rum där jag träffade allra bästa Björn. Kände knappt igen honom först men det var jättetrevligt. Fick även träffa min och Björns son som är lika gammal som mig.. Hmmm, som Björn sa "vi rullade väl ihop på BB". Men det var en superkväll!

Denna dag blir lugn. Ska upp till mormor och morfar en sväng och säga hej då till Carro o co. Ikväll blir det eventuellt att dra en film med Björn om han hann.

Tack för en bra visfestival.

Fröööken

Ja det är vad jag nu får höra om dagarna, inte kan någon minnas att jag heter Rebecca. Men att bli kallad fröken är ändå lite charmigt. Jag har det kul på mitt jobb såhär efter första dagen och jag tror att det så kommer förbli.

Ser fram emot helgen då det är visfestival här. Jag börjar lite smått med en lugn torsdagskväll med min arbetskompis Madde då vi ska ut och ta en cider eller två. Lungt måste det vara eftersom jag har hand om öppningen på fredagen så vid 6.30 ska det vara öppet på jobbet! Fredagen består förhoppningsvis av fest, gäller bara att hitta nån först. Har du nån, säg till! Lördagen består av Winnerbäck i byn med Mills, det ska bli jädrans nice. Åker sedan in till stan för att fortsätta festandet.

Jag ser även fram emot att träffa en massa vänner som är hemma och kommer hem. Kusselinen kommer ner, som nu äntligen kommer in på krogen! Bästus Björn ska även bli kul att träffa, det var nu allt förlängesedan. Ja det var nog alla som jag ser fram emot att träffa som jag inte träffat på länge, men de räcker gott och väl.

Ska sussilura inför morgondagen! Natti

JENNIE!

Allra bästa och sötaste Jennie hade satt upp mig på nån lista om modell för en dag grejs. Nu ringde det och jag har preliminärbokat en tid för det i september. Om jag ska dit behöver jag några vänner, 2-3 stycken. Jag fattade inte om det kostade nåt men iaf :P Jennie, gjorde det det?

Men tack och bock Jennie :)

Astrid Lindgrens värld

Japp, som rubriken lyder var jag där igår med Kattis. Jag var tvungen att visa upp ett av mina absoluta favoritställen full med nostalgi. Vi packade bilen och begav oss till Vimmerby klockan 9. Vi var allt lite stolta som hittade dit alldeles själva med bilen, jag var "kartläsare" utan karta och Kattis körde. Väl framme betalade vi och gick in. Jag orkar tyvärr inte skriva om allt som hände för det hände en massa kul. Det var en underbar dag med värme, snygga killar och en fin bränna. Jag är numera även stolt att säga att jag inte är rädd för tengilriddarna längre utan jag gick fram till riddaren och sa "jag måste ta ett kort" så nu har jag bildbevis på oss. Jag ska faktiskt framkalla kortet och rama in det och sätta upp på min vägg haha, bara för att jag gillar kortet. Hade riddaren haft vanliga kläder och sett lite gladare ut kunde man nästan tro att det var ett bröllopsfoto.

Men som sagt var, en supertrevlig dag som måste göras om.

                                                             
                                               Jag och Kattis                          Jag i Körsbärsdalen                     Jag och Tengilriddare


       
Min bränna (tänk inte på den konstiga min jag gör)


RSS 2.0