Ska verkligen du...?

Jag var på ICA nyss, dom hade extrapris på chips och när man äter så mycket chips som jag och Niko gör så passar man på helt enkelt. Men till saken. Jag stod där i kassan med 4 st pringelsburkar när en tant helt plötsligt säger "Ska verkligen DU äta dom där?" medan hon granskar mig upp och ner. Jag blev arg, och säger argt "ja tänk för att jag tänkt göra det". Då blev hon nog arg och bytte kö. Vad är det med folk? Jag var tvungen att ringa Kattis och berätta om mina frustrationer gentemot tanten. Sen när är folk sådär? Tyckte hon jag var tjock? Fast jag tolkar det som Niko skrev, att jag som är så fin inte ska förstöra min kropp med så mycket onyttigt.

Det är inte bra att titta på kläder och skor när man nyss fått pengar, jag har hittat en massa saker jag vill ha. Jag hittade ett par jättefina gladiatorsandaler som jag funderar på att införskaffa mig till sommaren. Måste fundera lite, för de var i fel färg för mig.

Tack och adjö.

jag älskar dig

dhfs

Just nu sitter jag i Uppsala och tittar på Tila Tequila, jag vet inte hur många ggr jag sett säsong 1 och 2 nu men det finns inget annat att göra denna tid. Har även sett att det är repris på Big Brother sen på tv400 vilket jag självklart måste se.

Helgen spenderades som sagt var i viken. Jag och darl åkte ner dit och spenderade helgen där. Vi gjorde egentligen ingenting. Fredagkvällen var lugn, spelade spel med Cilla och Jomp, jag och Niko vann alla spel vill jag även tillägga. Vi hälsade på min faster och farbror och även Nattis och Jojje. Igår åkte vi tillbaka till Uppsala. Här har det inte gjorts så mycket. Idag vandrade jag ner på stan medan Niko var i skolan. Vi möttes på stan han, handlade och gick och fikade med några.

Det blir visst inget BB, det ska ses på film. Filmen kan vara värdelös men men det får gå.

Ett riktigt innehållslöst inlägg, står inget av nytta egentligen. Nu ska här tas ut linser och sedan ska "Korsriddarna" ses.

Hej då

Nu är det krig!

Ja, nu är det krig mellan mig och grannen, ni vet han som brukar börja spela musik vid 01.30 om nätterna. Nu måste han köpt några värre högtalare och nån mic. Det skiftar mellan hög volym och skrik. Ibland så hög volym så det skramlar i köksskåpet. Nu är det krig, Kattis är med på min sida, det är hon och jag mot han. Tror han heter Nikolas, så du Nikolas, om du av nån väldigt konstig anledning skulle läsa detta SÄNK FÖR FAN MUSIKEN. Jag sitter nu med Metallica på högsta volym så mitt hår fläktar av ljudet. Nu du, nu är vinsten min.

För övrigt vill jag tacka Alex för hjälpen med matten, gratulera Niko till sommarjobbet och hmm, ja det var nog allt.

Jag älskar dig

Bla bla bla

Kanske dags igen för ett nytt inlägg. Sitter just nu och lyssnar på the killers på hög volym i hopp om att min granne sover så han vaknar av det. Han är en sån som vid 01.30 sätter igång och spelar musik så det hörs in till mig. Jag har varit duktig och pluggat nu på morgonen, tyvärr har det inte gått som jag hoppats. Har känt att matten ändå känns okej inför testet på torsdag men allt är som bortblåst. Det jag trodde jag kunde visade sig att jag verkligen inte kan.

Min helg har varit helt underbar. Vi "firade" alla hjärtansdag med en gudomligt god sallad, men kan det bli annat när jag och Niko gjort den? Vi åt även en grymt god efterrätt med glass och bär. Det som skiljde den dagen mot alla andra var att Niko fick frukost på sängen med juice, macka med räksallad, ett kinderägg och morotskaka. Jag har varit generös och masserat Niko hela två ggr, jag har lite att ta igen efter all massage jag fått. Vi såg på film och bara myste. Vi gjorde helt enkelt ingenting i helgen men det var perfekt, helt perfekt ändå.

Dagen bjuder på plugg, morgondagen bjuder på skola 8.30-16 och torsdagen bjuder på skola 8.30-16! Jippie säger jag bara! Som det ser ut nu så åker jag till Uppsala på torsdagskväll för att sedan åka till Västervik fredag eftermiddag. Förhoppningsvis blir det så, har hemlängtan nu och känner att en tur till viken skulle sitta fint. Tyvärr kommer jag inte träffa pappa så mycket eftersom han jobbar och ska på herrmiddag men men, jag kommer ju hem fler ggr. Nästa helg blir det eventuellt Sthlm och släktkalas då morbröderna fyller 40 och 50.

Nu ska jag försöka få tag i Nattis och se om hon kan säga hej nåt i helgen. Vi hörs när vi hörs.

Det finns inga ord som kan beskriva
det jag känner för dig

...

Jag har varit duktig. Jag har storstädat, verkligen storstädat. Det har nog inte varit såhär städat sen jag flyttade hit. Bara hoppas att Niko godkänner det. Det jobbiga med svarta möbler är dock att det blir dammigt så fort men men, tanken som räknas och det var rent nyss!

Sitter här och väntar på att Niko ska komma hit, förhoppningsvis är han väl påväg nu. Sitter och spelar musik på högsta volym och stör grannarna, men jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Vad helgen kommer bjuda på vet jag inte riktigt. Det ska väl firas alla hjärtansdag kanske. Jag vet inte om jag tycker om alla hjärtansdag egentligen, kan man inte alltid fira kärleken?

Jag har hemlängtan, jättestor hemlängtan just nu. Önskar att det kunde lugna ner sig lite i skolan snart så man kanske kan åka hem nångång, det var ett tag sen nu.

Näe nu ska jag glo lite TV, platta min lugg och borsta tänderna.

Tack och adjö.

R hjärta N

Mitt i matlagningen.

Kan passa på att uppdatera lite snabbt medan potatisen står och kokar på spisen. Det är tänkt att bli potatismos och fiskgratäng till mat, allt är hemmagjort! Jag kan när jag vill.

Helgen har spenderats i Uppsala. Eller ja, i fredags var jag, Jennie och Jennies syster Sara hos Kattis för att spela lite World Tour och Helt Hysteriskt. Det var kul och det var verkligen helt hysteriskt. På lördagmorgon åkte jag till darl och blev kvar där tills igår. Vad gjorde vi? Vi sov, åt, bakade, tittade på massa film. Vi såg på filmen Barnhemmet, nej det är ingen barnfilm utan det värsta jag sett. Jag var så rädd och blundade ofta. Det var nära att vi stängde av filmen då ingen av oss ville se klart den för ingen är sådär glad i skräckfilmer, men vi tog oss igenom den. Jag, Niko och Ingo spelade även Yatzy där Niko vann rätt så stort! Jag och Niko firade även vår 3 månadersdag med salladsätande och ännu mer filmtittande.

Gårdagskvällen och idag har bestått av plugg, både matte och svenska. Gick ändå bra men det är massa plugg kvar för denna vecka. Dagen har även bestått av planering och inhandlande av saker till morgondagen då jag och Kattis planerat kalas för Jennie som fyller år på fredag :)

Avslutar detta inlägg med Nikos ord om vår 3 månadersdag "3 månader, fy fan"...

Du är det finaste jag vet


Hemma

Idag är jag hemma ännu en dag från skolan, känns inte så kul. Jag har fortfarande massa och plugga men är inte lika arg på kursen som jag var i senaste inlägget.

Igårkväll la min telefon av, jag kunde varken ringa, smsa eller ta emot sms. Det var inte alls kul. Det var första natten sen jag och Niko blev tillsammans som det inte skickades ett godnattsms, eller jo jag skickade ett men det levererades inte förrän imorse. Men nu fungerar telefonen vilket känns skönt.

Denna dag blir lugn för mig, vet inte vad jag ska göra idag eller i helgen, får väl bli att plugga eller nåt. Nu ska jag iaf försöka få i mig något att äta.

Jag älskar dig Niko


Djävulskap

Just nu är jag på så jävla dåligt humör. Alltså det är synd om folk runt omkring mig (Kattis). Jag blir irriterad på minsta lilla grej, tar allt på största allvar även om det innehåller ironi - jag förstår inte ironi. Jag är trött, har huvudvärk och är hungrig. Jag ska svara på 12 jävla frågor tills imorrn och jag har inte ens svarat på en. Boken jag läser förstår jag ingenting av, jag ser orden men ser inte vad det står. Denna BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP kurs kan få mig att inte vilja bli lärare längre, jag avskyr den, alltså verkligen avskyr den! Jag behöver gå i ide!

Nej, det är inte min grej att vara arg och irriterad på allt men så känns det just nu. Jag orkar inte bry mig faktiskt. Så ni som pratar med mig, är jag grinig så ber jag nu om ursäkt. Jag vill även tillägga att Kattis säger att jag tillochmed låter arg när jag skriver, är det ett tecken på att jag är arg?

Adjö

Rebecca hjärta Nikolaus

Uppdatering: Efter ett samtal med min kära pappa känns allt lite bättre. Men det har gett mig hemlängtan, nu vill jag hem!

Tillbaka

Nu är det vardag igen vilket betyder massa massa plugg. Jag går hela 4 dagar denna vecka, långa dagar också (8-16 två dagar), jag har inte gått så mycket sen gymnasiet. Men det går nog, på nåt sätt.

Jag har haft en underbar helg, en helunderbar. Allt började som sagt var med att min älskade älskade Niko kom och överraskade mig med blommor och en massa i torsdagskväll :) Vi gjorde inte allt för mycket då utan njöt mest bara av att vara i varandras sällskap igen. Fredagen var tänkt att bli en pluggdag men vi vaknade för sent och åkte ner på stan. Där fick jag världens finaste halsband av min darl i en förtidig allahjärtansdagspresent :) Ett halsband jag länge velat ha men inte haft råd med.Jag storhandlade på apoteket, köpte en mössa till Niko och så åt vi kyckling, ris och jordnötssås. När vi kände oss klara på stan kläckte jag ur mig "ska vi köpa lite vin?" Niko var sugen på att supa sig jättefull så vi drog till systemet och köpte 2 flaskor vin och drog oss hemåt. Jag bjöd upp Kattis på lite alkoholintag senare framåt kvällen. Men innan dess så la vi ansiktsmaskar på varandra, duschade och gjorde oss iordning (vilket betydde: upp med håret i en knut och så på med mjukiskläder). Kattis kom upp och då hade vi redan fått i oss de två flaskorna. Vi fortsatte med alkoholintaget och drack och drack. Drog ner till Kattis och lirade lite World Tour och efter ett bra tag gick jag och Niko upp till mig. Sen tycker jag vi avslutar kvällen där... :p Dagen efter mådde jag inte alls bra, inte nånstans. Men vid 18tiden satte vi oss i bilen och åkte till Uppsala till toner av Winnerbäck.

I Uppsala tog vi det lugnt, badade som vanligt och bara var. Vi färgade även mitt hår. Det blev en relativt tidigt kväll eftersom vi skulle upp tidigt och träffa Nikos gamla lumpenkompis och hans flickvän vid12. Men innan vi somnade fick jag mig en massage, tack :) Vi vaknade och åkte ner till stationen, mötte upp dom, vandrade på stan, fikade och sedan drog vi. Åkte hem till Niko, jag diskade och Niko hittade vår framtida bil: Ferrari California tror jag den hette? Vi skulle ha råd med den genom att inte köpa en lägenhet och sedan sälja bilen och köpa en BMW (Det går inte skriva så som jag vill säga det). Vi drog på innebandy för att se Nikos lag spela. Sedan satte jag mig på tåget och åkte tillbaka till Gävle efter en helt underbar helg. Drog till Kattis och gjorde scones och drack te :)

Dagen har bestått av plugg och lite städande. Morgondagen blir lång. Matte från 8.30-16, träff med Jennie på stan vid 16.30, käka och sedan dra på bio.

Ni vet piercingen jag nämnt som ramlat in i mitt tangentbord? Den ramlade nu ut så nu stör den mig inte längre!



Du betyder allt för mig!

RSS 2.0