Lycklig

Ligger i min fina nybäddade säng med min underbara bredvid mig. Fick sms igår om att jag skulle komma ner med parkeringslappen. Vilket betydde att min darl kom och överraskade mig :) Jag gick ner och möttes av en bukett tulpaner, ostbollar, chips, fanta, blue keld, japp och dip utan gräddfil. TACK! Nu ligger jag alltså här i min fina röd och svartbäddade säng med Niko bredvid mig, en Niko som får mig så otroligt lycklig.

Gårdagen bjöds förövrigt på IKEA med Kattis där det inhandlades diverse saker!

Tack och adjö.

Du gör mig lycklig

Gävle

Nu är det kväll, egentligen har jag inte ett skit att skriva men bloggandet är ett bra sätt att fördriva tid. Jag är trött men vill inte lägga mig i sängen, dels är det tomt men även jävligt kallt! Kvällen har bestått av mat och Guitar Hero World Tour med Kattis. Man kan ju fråga sig om hon någonsin hört en sådan skönsång som när jag sjöng "livin on a praaayer"...

Som jag uttryckt mig fel så har jag även sexsurfat... Men näe, så är inte fallet. Sexsurfa låter som porrsurfa och det är inte det jag gjort. Jag har sexleksakssurfat men inte till mig utan till en i present. Jag och Kattis har suttit och skrattat åt alla olika saker som egentligen finns men ja, roligt var det iaf och nåt ska nog hittas att beställas till personen i fråga.

Min lägenhet är fortfarande lika ostädad som senast. Väskan sen jag kom tillbaka efter jul är borta men alla saker ligger slängt på golvet. Det är odiskat, dock har jag bara använt typ 3 glas och 4 äggkoppar, 1 tallrik och en kastrull sen jag kom hit efter jul. Är det ett tecken på att jag aldrig är här? Jag har blivit lite less på att åka tåg men jag klagar inte för det. Tågresan är lite dryg men det är absolut värt det mer än värt det!

Näe, nu ska jag leta tabletter!

Du & Jag, nu och för all framtid

Uppsala

Sitter här i Uppsala där jag varit sen i fredags men idag bär det av till Gävle igen. Men jag önskar att jag kunde stanna här hela tiden - det sägs ju att hemma är där hjärtat är och mitt hjärta är här. Men ja, skolan finns i Gävle och tyvärr är det sånt som måste prioriteras. Mina Sätrababes finns ju i Gävle också förstårs, hade jag inte haft dom hade en viss fröken flyttat ifrån Gävle för längesen!

Helgen har varit lugn ändå. Fredagen började med mat på Max (hot chipoten var sjukt jävla stark). Kvällen fortsatte hos Mia och Alex där även Rickard var. Det blev på spåret tittande, tvspel för boysen och fototittande för mig och Mia. Det  var mycket trevligt.  Lördagen var det fest. Jag och Niko drog till Arvid och var där ett tag sedan drog vi till en som hade inflyttningsfest. Var där i nån timme och åkte sedan taxi ner till vdala. Alltså taxifärden, jag har aldrig haft så kul i en taxi i hela mitt liv! Chauffören var jävligt rolig och snäll, vi kom ner för 100 kronor eftersom vi var fattiga studenter. När Niko frågade om han fick dricka öl i bilen så blev han svar "om du byter den mot min kaffe". Kvällen fortsatte på vdala men det blev ändå en tidig kväll. Jag, Niko och Simon drog till Johannesgrillen och käkade för att sedan dra på en korridorsfest som inte var nån fest men vi drog dit iaf. Söndagen blev det innebandy. Det var jätteblött och halt ute och jag säger "är det nån som kommer ramla är det jag". Vad tror ni händer? Ja ni som känner mig förstår att jag ramlade! Rakt i en jävla vattenpöl, precis utanför där vi skulle se innebandyn! Vi gick in, blöt och dann och tittade. Men jag hade bra kläder så det torkade snabbt. Kvällen blev lugn med tvtittande. Gårdagen och dagen hände/händer det inte så mycket.

Nu ska jag vandra mot sovrummet, kolla om darl är vaken. Kanske ta ett bad för att sedan packa ihop mitt pick och pack och dra vidare mot Gääävle. Vem vet när jag hamnar här igen, snart hoppas jag!

Mitt hjärta tillhör dig!

Ord

Jag har funderat på att sluta blogga just för att jag är så dålig på att uppdatera. Men ibland så känner jag för att blogga så den blir nog kvar ett tag. Jag har ju sett att det ändå finns dom som läser min tradiga inlägg.

Jag är nu tillbaka i Gävle en snabbis efter en långhelg i Uppsala hos hjärtat. Det var som alltid mycket bra där. Vi har använt fantasin denna gång då tvn var sönder. Vi har gått promenad och haft snöbollskrig, spelat kasta gris, yatzy och domino, vi har målat kort m.m. När tvn fungerade spelade vi även tvspel, vilket inte gick så bra, eller vad säger du niko ;)? Det har badats med en massa skum och tända ljus, det har masserats och det har varit allmänt mysigt. Vi har även varit på fest hos mia och alex och ist för att följa med ut köpte vi sallad och nötter och åt. Vad mer kan man önska sig? Att somna och vakna bredvid mitt hjärta är det bästa som finns.

Måste även tillägga att jag har en piercing som åkt ner vid tangenterna så just nu vill inte enter fungera så bra...

Är det bara jag som insett hur otroligt oattraktiv man är i tågfönster? Jag insåg det idag på tåget. Jag har nog aldrig känt mig så oattraktiv som då. Jag ska numera sluta titta på mig själv i fönstret, det mår man itne bra av.

Nu ska jag försöka sova och ladda inför första lektionen matte imorrn! 8.15-16.00 med matte! Ska först skicka iväg ett godnattsms till Niko. Förövrigt så är jag i stoooort behov av pengar, snälla CSN ge mig pengar! På fredag beger jag mig till uppsala igen, yeeey :D

Natti

Tack för den kärlek du ger mig

Kalas och annat

Igår var det, som jag sa förut, kalas för Kattis som fyllt år. Jag och Jennie ordnade ett "barnkalas" med Astrid Lindgrenstema eftersom vi alla ska bli fröknar så måste det gå i barnets tecken! Det var valfri utklädnad. Jag var Karlssonina på taket (kvinnliga Karlsson på taket), Jennie var Nils Karlsson Pyssling och Kattis var Skalle-Per. Allt började med en vacker sång som jag och Jennie gjort, vet inte om det gick så bra med tanke på att ingen vid denna stund kunde melodin, men skratt blev det. Vi förklarade reglerna för kvällen, varje gång Kattis hörde ett PLING från nån av oss skulle hon titta på vad som kom upp för oss eller vad vi sa. Vi skulle spela en grej från en film helt enkelt och hon skulle gissa vilken film det var. Vinst varje ggn var det! Vi åt soppa, spaghetti och köttfärssås och tårta, det fanns en tanke bakom allt. Det var en trevlig kväll som slutade med att vi drog till Kattis för lite Guitar Hero lirande! Tack tjejor, det var en superkväll! Jag hade förövrigt en mage, som blev jäääättekonstig. Men men, vem bryr sig?

Pippis sockerdricka  dgdf   gbgdfgd  gfdgds 
gsdfgd  fgdfs  gdsfgfds  gdsgs     

Efter att tittat på korten har jag insett att jag ser galen ut på precis alla kort. Men men, jag bjuder på't!

För er som inte redan visste det så har jag världens världens bästa pojkvän, kan inte tänka mig nån bättre! Imorrn ses vi igen :)

Som jag innan sagt hade jag sista specialpedagogiklektionen igår. Det gick bra, mer än bra, men det är tråkigt att kursen nu är slut. Får försöka ta nya tag till nya kurserna nu. Jag och Kattis har även varit duktiga och redan idag skickat in vår uppsats, 1 vecka tidigt! Det har nog aldrig hänt oss, vi är jävligt bra helt enkelt!

Nu ska jag packa upp min väska för att sen packa en ny för morgondagen.

Jag är inte hel utan dig

Musik

Nu på morgonen insåg jag en positiv grej med att komma tillbaka till Gävle. Jag har min musik och mina högtalare! Har nu på förmiddagen lyssnat på Winnerbäck och Coldplay på högsta volym och bara rockat loss! Tur att ingen ser mig!

Igår var det kalas, men skriver om det ikväll! Ska ner till grannen och göra klart vår uppsats nu.

Arrivederci!


Du & Jag <3

Gävle

Ligger just nu i min säng i Gävle och det är så tomt. Detta är första gången jag är ensam sen jag åkte hem för jul. Det är väldigt tomt. Sängen är för stor och för tom utan mitt hjärta. Det luktar Niko om en kudde också jag får nöja mig med det även om jag hellre hade haft honom här.

Var i Uppsala som sagt var, bara jag och darl i lägenheten. Vi badade och bara hade det mysigt, så som det alltid skulle vara. Vi hade svårt att komma upp i morse men det gick efter ett bra tag. Jag blev nerskjutsad till stationen där jag skulle vänta in Kattis och hennes mamma som så snällt skulle hämta upp mig för att köra mig till Gävle. Väl i Gävle donade jag lite innan jag drog ner till Kattis för att spela lite World Tour. Fy fan vad kul det var att spela trummor bara att det var svårt! Men kul var det. Vi drog och handlade, pluggade inför opponeringen imorrn, drog ner till stan, handlade käk och åt sedan.

Min kväll har spenderats med Lasse. Var någon dokumentär om honom på ettan med en massa låtar från sommarens turné. Lasse blir man aldrig besviken på, hans musik funkar alltid! Just nu tittar jag på Tila Tequila, men det är inte lika kul att titta på utan Niko, det och Robot Wars är våra program det, vilket inte fungerar lika bra utan den andra.

På tal om Niko så fick jag världens bästa present av honom när jag var i Piteå. Han hade skrivit ut kort och satt dom i en ram. Ett kort på mig (som visserligen är hemskt men minnet från den kvällen är bra), ett kort på Niko (från helgen vi blev tillsammans) och ett kort på oss tillsammans. Den ramen sitter just nu på min hylla vid sängen så jag kan titta på den varje natt innan jag somnar och titta på den direkt när jag vaknar. Alltså både somnar jag och vaknar med ett leende på läpparna. Jag förstår inte hur något kan kännas så bra efter så kort tid, allt känns så bra, mer än bra, det känns underbart. Jag har aldrig känt att jag vill satsa på något så mycket som jag vill satsa på mig och Niko. Det är helt sjukt, men helt underbart. Det går inte förklara det på något annat sätt än att allt känns underbart, jag kan inte drömma om något bättre.

Nu ska jag försöka sova, har min sista lektion i specialpedagogik imorrn! Önska mig lycka till under opponeringen.

NiRe





   
Jag längtar efter dig på bloggen också!


-

Imorgon ska jag upp jättetidigt, nämligen 05.15 för att hinna med bussen som ska ta mig till Stockholm för att sedan ta tåget till Uppsala. Det har varit jättejobbigt att vara ifrån Niko, mer jobbigt än annars. Jag har inte haft så mycket att göra här, ingenting egentligen. Har varit på bio, halvt slagit ihjäl mig visserligen var vi i linköping igår vilket var mer än trevligt, men så mycket mer har jag inte gjort de dagar jag varit här. Jag har haft svårare att somna än annars, jag har inte varit lika glad som annars. Det är inte roligt när man vet hur mycket roligare man skulle ha om man var någon annanstans. Gårdagen ångrar jag att jag missade. Niko hade inflyttningsfest och där var även Mia. Mina två favoritpersoner på samma ställe och jag var inte där. Näe, ibland är man dum helt enkelt. Men men, jag överlever nog allt även att jag vet att jag hade haft så mycket roligare i Uppsala. Men imorgon blir allt bra igen :)

Jag har försökt att packa lite idag vilket är väldigt svårt. Jag har för mycket att ta med mig men det får gå på nåt sätt. Har även lite hos Niko som ska med men det är inte så mycket. Man har samlat på sig lite saker under jul och under tiden här. Känns lite konstigt att snart vara tillbaka till Gävle och livet där. Näst sista terminen, helt sjukt. Konstigt nog så är jag inne på att plugga ännu mer efter examen, men dock inte i Gävle. Min plan är att jag drar till Uppsala för att plugga lite till. Hoppas det blir så, att jag drar till Uppsala iaf, skolan blir som det blir.

Ska iväg och träffa Nattis sen vid 20, tur att vi hann att ses en sväng iaf innan jag åker. Hoppas på att lillgrabben är vaken så man får träffa honom också.

Jag har även insett att under mitt jullov har jag rest ca. 350 mil, helt sjukt egentligen. Men det har varit värt allt resande. Nyår i Piteå var det bästa jag kunde gjort.

Vi hörs när vi hörs

reni






Du är det bästa jag har


Saknad

Jag orkar inte med nån uppdatering om piteå som jag sa. Men jag hade det jätte jättebra.

När man saknar Niko sådär väldigt mycket så hade jag idag tur. Jag får sitta och lyssna på honom på internet då han kommenterar en innebandymatch :) Han låter annorlunda men det låter bra. Det tycker jag (och Jennie) iaf.

Var i Linköping idag med familjen. 2 par skor, 1 tröja, 1 klänning, 3 strumpbyxor, 1 par trosor är nu i min ägo. Börjar fundera på hur sjutton jag ska få hem alla saker men det är ett senare projekt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Nattis och lillgrabben och sen på måndag bär det av till Uppsala och till myyy darling :)

Kärlek

kärlek

Det finns inget bättre än den kärlek du ger mig.
TACK

Sammanfattning

Ja jag lever gott folk men gav mig själv en bloggfri vistelse i Piteå hos darl. Det har varit nyår folk om ni nu missat det. Jag har även märkt att det är populärt att sammanfatta året som gått med ett par frågor. Men jag orkar inte med frågor men kan ändå försöka sammanfatta det.

Egentligen var 2008 som en bergochdalbana. Året började förjävligt då jag inte mådde bra och vissa saker var som dom var. Det höll i sig i några månader men det började arta sig när jag sagt upp min lägenhet och hittat en ny. Flyttlasset gick vilket inte kunde vara mer underbart. Sommaren kom, det blev jobb med mina fröknar. Sommaren avslutades med Rhodos en vecka med bästa vännen Mia, vilket var mer än kul. Skolan började, denna gång med en kurs jag verkligen såg fram emot. Finns inget att klaga på med den kursen. Skolan gick bra och har fortsatt så. Jag åkte till Uppsala en dag i oktober och träffade där en viss Nikolaus. En Nikolaus som sedan visade sig få mitt hjärta att slå dubbla slag. En Nikolaus som gör en viss Rebecca oerhört glad och lycklig. Julen kom och den firades hemma i Västervik där även de flesta tjejerna var hemma för att fira juldagen tillsammans. Nyår kom och året avslutades i Piteå hos min kärlek - kunde inte tänka mig ett bättre slut.

Det bästa med 2008 har varit: flytten, Rhodos och Niko.

Uppdatering om Piteå kommer när det kommer.

Rebecca hjärta Nikolaus

RSS 2.0