Tankar

Nu borde jag egentligen plugga, men jag har aldrig varit så otroligt omotiverad till att plugga som jag är nu. Jag har skrivit två meningar på 1 timme, det är sjukt. Jag trodde att det skulle gå lätt att skriva, men tji fick jag. Det står helt still i huvudet och inga ord vill komma ner i dokumentet. Kallas det idétorka? Dessutom är vädret så otroligt tråkigt här så allt man vill göra är att mysa ner sig i sängen med en film. Men näe, är man heltidsstuderande så är man. Jag behöver lov, jag behöver komma bort från skolan. Ibland funderar jag om det var så smart av mig att hoppa på att plugga direkt efter gymnasiet men det kändes bra då och det känns oftast bra men inte just nu. Jag är nog nere i en svacka som jag hoppas komma upp ifrån snart. Jag har ju ändå bara ett år kvar nu, ETT ÅR! Borde jag inte klara det? Jo, jag måste försöka bita ihop och klara det sista. Jag är kanske lite höstdeprimerad bara? Jag brukar inte vara det men nu dom senaste dagarna känns det nästan så.

Imorgon bitti åker jag och pappa till Linköping för att kolla lite. Därefter tar jag tåget till mitt hjärta i Uppsala. Hoppas på att det kommer kännas bättre där. Jag är även lovad en kram och får jag inte den kramen så blir det inte lika bra. Hur länge jag blir kvar i Uppsala vet jag inte, jag åker väl när det känns bra.

Btw, vem är du anonyma som kommenterar min blogg? Är väldigt nyfiken!

Adjöken

Kalmar

Idag var jag, Nattis och Jordan i Kalmar för att hälsa på Eve en sväng. Resan började vid 9 då hon kom och hämtade mig. Ungefär hela vägen sa Jordan "Becca" då svarade jag "ja" söt som han är säger han "hej" om och om igen hela resan . Väl framme i Kalmar åkte vi först till IKEA och handlade lite, eller ja Nattis gjorde det, jag handlade ingenting! Vi fikade och begav oss in mot centrum. Vi åkte vilse, flera ggr om också. Men det var kul det med. Vi hade planerat vart vi skulle parkera men näe, vi gav upp och ställde oss på ett annat ställe. I Kalmar mötte vi upp Eve, vi shoppade och åt lite. När vi begav oss hemåt hade jag ett par chinos, en kofta, två leggins och två par knästrumpor i mina påsar. Resan hem var också intressant. Då vi inte hade en aning om vart  vi skulle och blev lite oroliga över att hamna på öland. Äntligen såg vi en skylt, och som jag sagt innan är inte mina geografikunskaper de bästa, skulle vi mot E22 S eller E22N? Vi valde E22 N och vi kom rätt, efter väldigt många om och men var vi hemma. Men denna gång under bilfärden lät Jordan såhär "Becca, kex tack".

Denna kväll har varit lugn, väldigt väldigt lugn. Pratade lite med hjärtat mitt nyss och ja, jag saknar henne. Men till helgen ses vi :) Blir alltså Uppsala till helgen för mig. Om jag kommer på fredag eller lördag är egentligen inte bestämt än men det blir bra hur som.

Morgondagens planer är: köpa DVDspelare, plugga, titta på skor, laga mat till mammas symötestanter och vara trevlig och social. En bra plan va? Måste ta tag i pluggandet nu, tycker inte om att  veta att tiden till inlämning bara minskar och minskar, i alla fall när jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om.


Kläm.


Karta

Jag ska till Kalmar imorgon med Nattis och Jordan. Vi ska hälsa på Eve en sväng. I helgen blir det Uppsala tror jag :) Imorse när Nattis kom och hämtade mig så hade jag ett brev i brevlådan, TACK :)


Niko sa några svenska städer som jag skulle sätta ut på en karta. Jag skulle visa att mina geografikunskaper inte är de bästa. Men jag är ändå lite stolt. 
 

hgfh



Home Sweet Home

Nu är jag som sagt var hemma och har varit det sen fredags kväll. Det var ingen rolig bussresa, vi var 40 minuter sena och ett tag trodde jag att jag aldrig skulle komma hem. Men som tur var finns det sjukt bra människor som livar upp en bussresa via telefonen :) Allt jag gjorde i fredags var i princip att äta, titta på tv och sova man blir lite trött när man går upp vid 5. Speciellt om man somnat vid halv 4.

Igår umgicks jag med mormor och morfar. Mormor kom och hämtade mig och mamma, vi skulle bege oss till Lager 157, där inhandlades det lite kläder. 2 oversize tshirtar (svart och grön), 2 linnen (vit och svart) och 2 farfarströjor (svart och grå), allt det för 195 kronor, det är sjukt. Skjutsade sedan hem mamma och jag och mormor åkte och handlade lite lunch. Åkte hem till mormor och morfar och åt lite och umgicks. Eftersom att vädret var så fint så gick mormor och jag en liten promenad för att titta på en dvd spelare till mig, måste ha en till tvn i sovrummet också. Hittade en men jag ska höra lite med min kära far. Gårkvällen spenderades med min kära syster och hennes pojkvän, vi tittade på "I now pronounce you Chuck and Larry". Sedan blev det lite tv tittande med min mor innan jag gick och la mig. Vaknade av ett telefonsamtal mitt i natten men det var bara trevligt.

Denna dag är det planerat att min syster ska massera, sminka och fota mig lite. Det ska även bli lite plugg har jag tänkt och det ska även göras tacos tills de arbetande männen kommer hem (pappa och systers pojkvän).

Tack och adjö

Becca i framtiden

Denna fina saga fick jag av Krisma en dag 2006 (tror jag det var). Hon minns den inte därför kommer den här. Minns du nu Krisma?

Becca kommer bo i en villa som är målad i reggaefärger, på uppfarten står hennes bil vars nummerplåt kommer innehåll bokstäverna P E A C E. Hennes två barn kommer att bestå av en dotter och en son. Dottern kommer att vara värsta hippie och sonen värsta Bob Marley, det känns naturligt för dem efter den uppfostran de kommer få.

Becca kommer ha ett harem, en ny varje dag. Den mat hon lagar är typisk sån mat man lever på i festivaler och mycket mycket röka! När man tror att det är mat som osar i Beccas kök så tror man fel, det är stora rökmoln av allt hon röker på, speciellt marijuana och barnen tar efter... i dotterns rum kan man varje kväll höra hennes bön "Dear Jah, love, peace and Alcohol, Amen" och i sonens "Jah man".


Becca kommer komma långt i karriären, på dagtid är det att vara affärskvinna som gäller.på natten är det en helt annan sida: då smyger hon omkring och langar. Alla kompisar till hennes barn ser Becca som VÄRLDENS COOLASTE MAMMA, Jah man.


Det är en sak hela familjen ser fram emot varje år, eftersom de all fyller år i augusti (Becca har bytt månad) har de en gemensam höjdpunkt - inte att de riktigt fyller år, men den braiga reggaefestivalen. Där dom kan leva ut sina motton i sina liv.


Deras sommarstuga är ett tält i Västerås, där även barnens gudfar bor, fast dom har två gudfäder, den andra bor i Gamleby.


Dotterns största önskan är att hippietiden kommer tillbaka. Och sonen är stum, han har bestämt sig för att inte säga ett enda ord förrän Bobban kommer tillbaka!


Och Becca? Hon är sig själv! Helcool: Jah man!



Hej och hå

Nu borde jag sova. Imorrn vid klockan 5 ringer min klocka, då är det tänkt att denna fröken ska vakna till liv. Det är då dags för mig att bege mig hemåt till smålandet. Vid 7 går bussen mot sthlm, väl där ska jag och Kattis käka lite frulle och sedan vandra runt lite och sedan blir det lunch med hennes syster och systerson innan jag beger mig hemåt.

Idag hade jag en pissdag i skolan, det var hemskt! Fy fan säger jag bara! Aldrig mer.

Igår hade jag, Jennie och Kattis våffeltajm. Dom åts med vår blåbärssylt, det var gott som satan. Efter alla våfflor tvingade jag i tjejorna lite alkohol. Det spelades även "poker". "Du, jag är ganska vilsen i poker, men vad är det här?" säger Jennie och visar upp en joker...


En fråga, är det där min ögonfärg? Har jag alltid haft den?

gfds


Igår och idag

Gårdagen var konstigt, väldigt konstig. Det var heldag i skolan. Vi skulle tömma våra väskor och sortera sakerna, varför? Jag kan ju säga att vi BARA var tjejer, ni kan ju ana hur mycket saker som kom upp på borden. Efter lunchen fick varje grupp två stavelser sen skulle man hitta på så många ord som möjligt på dom, min grupp fick även den stora äran att hitta på en sån med dom orden! Jag är mycket stolt över vår grupp och vi fick så mycket applåder och skratt. För er som vill veta hur låten gick, så gick den så här.

Lämnade Siba i Sidney
Åkte till min kusin i Simrishamn
Flaggan stod i topp och vi hoppa på flaket
ville äta sill men fick en apelsin
Simma i simhallen simma, Flambera flanera flanell
Flaska, flaskpost, flaska flaskpost
Detta är vår musik, flamenco


Det var tänkt att melodin skulle vara Proud Mary, men det gick som det gick. Vi fick rast, jag halkade och gick ner på knä och friade!

Dagen har än så länge bjudit på samtal till läkaren och möte på soc. Kom nyss därifrån och det gick mycket bra, nu ska det nu ordna upp sig för Jerry. På tal om Jerry så föreslog jag att vi skulle börja vår redovisning om honom med låten "Jerry" av Magnus Uggla, vi har ju blivit sångfåglarna i klassen.

Kvällen bjuder på våfflor, hemmagjord "sylt" och glass med fröknarna Jennie och Kattis :)

Kvällsprat ännu en gång

Egentligen borde jag nog inte skriva ett inlägg nu, dels för att jag inte har något att säga och dels för att jag egentligen borde sova. Men jag är inte trött. Jag sov för länge idag, vid 12.45 vaknade jag och trodde att någon ställt om min klocka eftersom jag att jag väldigt sällan sover så länge.

Idag har jag och min vapendragare varit på cykelutflykt. Vi begav oss mot ÖB där det skulle inhandlas burkar eftersom vi skulle göra sylt. Efter ÖB begav vi oss mot Willys där det skulle handlas blåbär. Och det gjorde dets minsann, 10 förpackningar blåbär hamnade i våra påsar när vi sedan begav oss hemåt. Väl hemma så skulle jag laga mat. Om man kan kalla resultatet för mat vet jag inte. Brända stuvademakaroner med kolbitar! Jag fick i mig några tuggor iaf vilket lugnade magen. Sedan skulle det bli syltkok. Det började bra, det fortsatte bra och ja, det såg bra ut emot slutet också. Men inte nu, det ser ut som blåbärssoppa. Men gott var det iaf. Man lär sig ju av sina misstag.

Kvällen fortsatte med Betnér, vilken man säger jag bara, vilken man! Är lite deprimerad över att det nu är slut. Jag säger som en viss man sa "Vad ska jag nu se fram emot varje torsdagskväll"....

Kvällen som numera blivit natt tillbringades/tillbringas på msn, som vanligt. Men man kan inte bryta vanor bara sådär det funkar inte.

Natti Natti

Kyla

Jag gillar inte att det är så kallt nuförtiden. Då ser jag ut såhär framför datan!



bvcbvcx

Hyllning

NIKO ÄR BÄST I VÄRLDEN!


Gick inte

Det gick inte sova igår. Vid 3 bestämde jag mig för att fortsätta städa lite, vilken idiot städar en fredagsnatt vid 03? Jo en fröken vid namn Rebecca. När jag väl beslutade mig för att försöka sova så kunde jag inte. Helt plötsligt så fick jag som en sten i mitt hjärta och en klump i halsen och började gråta. Jag vet inte varför. Jag blev helt plötsligt jättedeprimerad och det kändes som att jag var ensam i hela vida världen. Det är när man mår så som man önskar att man hade nån hos sig, som kan trösta en och säga att allt blev bra. Men jag hade inte det, tårarna bara fortsatte rinna och det gick inte få stopp på dom.

Det slutade med att jag grät mig till sömns men egentligen så vet jag inte varför. Men ja, jag mår bättre idag iaf och vet inte vart den plötsliga gråtattacken kom ifrån. Men det var inte roligt, så vill jag inte ha det igen.

Hej svejs.


Mia <3

Kan inte sova.

Klockan är nu snart 02 och jag kan inte sova. Jag ligger här i min soffa och glor på poker. Jag sitter även och småpratar med pokerspelarna då jag då och då säger "fega inte ur, satsa satsa" trots att jag egentligen inte har så stor koll på reglerna. Just nu har en par i ess och en par i 10 innan floppen (heter det så) ska upp, undra vem som vinner.

Denna kväll har bestått utav idoltittande, vindrickande, chokladätande och städande. Det var tänkt att jag skulle ha städat under dagen men det blidde inte så. Men nu på kvällen, efter att dumt nog tackat nej till en utekväll i Uppsala, fick jag ett ryck och började plocka och diska. Jag har även rensat garderoben, ca 20 tshirtar och linnen har försvunnit och jag har nu så mycket mer plats vilket känns sjukt bra!

Påtal om Uppsala så har jag idag både pratat med Mia och Niko, mia var i luren och niko på datan. Dom pratade med varandra genom mig vilket faktiskt var rätt så roligt. Mia och jag sa inte så mycket, det var mest knäpptyst sen kunde det komma ett "haha" från hennes sida. Jag vill även tillägga att dom två internetmobbade mig! Men jag är inte den som är den, så jag tog inte åt mig :P Näe, nu i efterhand ångrar jag att jag inte drog till Uppsala, antar att det hade varit roligare än att sitta här, ensam då grannen haft en hejdundrans fest med kass musik. Men som sagt var, det går fler tåg till Uppsala.

Näe, vad ska man göra nu? Hur blir man trött? Oftast blir man trött av att läsa kurslitteratur, men fan heller att jag sätter mig med det nu. Jag sätter nog på lite Sunes jul eller något.

...I will show the world
what's inside my heart
and be loved for who I am

When will my reflection show
who I am inside?

Hejsvejs

Jag ska...

Idag insåg jag att jag borde bli bättre på att höra av mig till mina vänner. Pratade med en av mina greker Loula och kom fram till att jag saknar henne! Och jag saknar mina andra tjejor med. Vad hände egentligen? Ska avståndet mellan oss hindra vår vänskap? Vi bor ju alla i Sverige, förutom Shilly i Grekland och Lina i Tyskland. Men det finns data, mobil, snigelpost, you name it.

Jag hoppas att vi ses till jul, vi sa ju att juldagen var vår dag, då alla skulle ses igen. Blir det så i år igen?


PUSS!


Prat

Sitter här en onsdagskväll och har en egen frisör för kvällen, Kattis donar med mitt hår. Idag var vi på fjärran höjder för att masseras av en Tor-Björn (brukar man inte heta Torbjörn?). Det var både avslappnande och skönt och min rygg är nu som ny. Har nu även fått tips på hur jag ska stå när jag diskar för att slippa få ont i ryggen.

Kvällen kommer fortsätta med Bonde Söker Fru och Grey's Anatomy och där nånstans ska det även ätas scones och drickas te. Påtal om mat så gjorde jag otroligt god mat idag, sjukt gott! Jag är allt lite stolt.

Har inte så mycket mer att säga egentligen.

Hej Svejs

...

GODNATT

Snack

Idag har varit en bra dag. Vaknade på rätt sida, hade en bra början på dagen och så fick jag C på min hemtenta. Jag var 110% säker på att jag inte skulle klara det, men jo det gjorde jag. Jag gav även ett säkert intryck vid muntliga presentationer eller vad det stod, och det var bara jag i min grupp som fick den kommentaren :)

Vad på möte på särskolan, det var intressant faktiskt. Jag agerade sekreterare.

Nu är jag trött, väldigt trött men jag orkar ändå inte sova. Hur går det ihop?

Sagt av Kattis vid prat om döda "Ja men jag dog ju när hon var ung". Det är bra Kattis! I see dead people, eller vad?

Puss!

Morgon

Det är jättetidigt på morgonen och det borde inte vara tillåtet att vakna såhär tidigt. Det blev senare vid datan igår än planerat men jag överlever alltid. Ska till skolan nu i 3 timmar och sen ska jag på möte på särskolan, det går nog bra.

Imorrn ska jag på massaaaage! Det är behövligt kan jag säga!

Nu ska fröken Rebecca skutta iväg till skolan :)

Pussokram på er

Jaha

Jag är trött och skulle kunna somna när som. Det blev sent igår, senare än jag tänkte. Hur ofta sitter man och pratar med en över msn i ca 9 timmar och sen fortsätter konversationen över sms? Det är inte ofta inte, men det hände mig igår. Det var trevligt, mycket trevligt :)

Idag var jag nere på stan och köpte mig en mössa och ett par väntar så nu slipper jag frysa om mornarna :D

Egentligen har jag inget att skriva utan kände mer att jag behövde skriva nåt. Jag har varit duktig och tvättat idag också vill jag även tillägga :)


Ciao

Kväll

tyujt

Jag bjuder på denna! Sitter här en relativt tråkig kväll, därför fotade jag lite med camen. Men nu tror jag att jag har förstört  den, haha! Duktigt Bexx!


hgfhdf

Jag funderar starkt på att tatuera in denna. Jag, Mia och Nattiz ska göra en gemensam, som tecken på vår vänskap. Vi har pratat om det allt för länge så nu borde vi ta tag i saken!

Drömmar

Sitter här en fredagskväll och funderar på drömmar. Inte sovdrömmar utan drömmar man har i livet. Jag har nog ingen sån dröm. Jag är nog för rädd att jag inte skulle uppfylla den drömmen. Jag läste någonstans "If you can dream it - you can do it" men är det verkligen så? Jag måste upfinna någon sådan dröm först för att sedan se om jag kan uppfylla den. En dröm många nog har är att träffa "den rätte" men jag tror inte jag har nån sån heller. Jag har nog tappat tron på kärleken kanske, kan man det? Jag måste hitta mig någon som kan visa mig att kärlek finns, ömsesidig kärlek. På ett sätt vill jag träffa någon men jag vill ändå inte. Jag vill ha någon att mysa med om kvällarna, någon som bara är där men jag vill ändå vara själv. Varför ska allt vara ett jädra dilemma för? Detta med kärlek är kanske inte min grej, eller jo, jag är kär i kärleken!

Just ikväll tycker jag även att det är otroligt långt till uppsala, för just ikväll saknar jag mitt hjärta otroligt mycket. Jag behöver nog inte skriva det ännu en gång eftersom alla ändå vet hur mycket Mia betyder för mig. Vi pratade om det när jag var i Uppsala, hur svårt det egentligen är att prata känslor. Men Mia, nu skriker jag ut det här som vi sa att vi hade svårt att säga till varandra: JAG ÄLSKAR DIG! Längtar efter vår vin, rök och räkkväll :)

Förresten, jag är på jakt efter en beundrare. Det verkar vara rätt så roligt att ha, är lite avundssjuk på fröken M ;) Så ja, hade jag haft nån ny kontaktannon på G hade jag skrivit den, men det har jag inte.




Bert

Om kvällarna har jag en ny kvällsläsning: Berts dassbok. Den mannen är rätt så kul egentligen, därför bjuder jag nu på ett inlägg från boken.

Hej hej hallå dassdagboken!

Jag, Lill-Erik och Åke har hyllat kvinnan. Det är den 8 mars.

- Alla kvinnor har födelsedag idag, sa Åke.

- Det kan bli en dyr affär det här, sa jag. Jag har inte råd att köpa saker till tre miljarder tjejer.

- Vi kan väl skapa egna presenter, föreslog Åke. Tjejer gillar sånt.

Bra idé. Det här skapade vi:

* Tändsticksaskar med häftstift i. OBS olika färger för att göra innehållet lite mer festligt.

* Små bilder på farsan som vi tejpade på post-it-lappar och klistrade över hela stan. Under fotografierna skrev vi: "Även den här fulingen har en gång varit en söt bebis. STÖD Föreningen För Plågsamma Gubbförsök".

- Vi kan väl rita påskkort och gå ut och ge till alla tanter, föreslog Lill-Erik.

- Dumheter, fräste jag. Det är inte påsk än.

Förslaget röstades ner med 2-0. Lill-Eriks röst blev underkänt eftersom han räckte upp handen på ett felaktigt sätt.

- Vi måste ha en dunderpresent också, sa Åke. Som slår allt.

Jag föreslog 2 kilo kaffe. Lill-Erik sa att det är åldersgräns på kaffe. Man måste vara 18 för att få köpa ut.

- Nämn anledningen, krävde jag och Åke.

- Kaffe innehåller en himla massa kokain, förklarade Lill-Erik.

Nu förstår jag varför morsan och farsan behöver kaffe om mornarna. Vi bestämde att det fina priset skulle vara en middag för två.

- Vilka ska äta då? Undrade Lill-Erik.

- Ja, jag är ganska hungrig, sa jag.

- Idiot, sa Åke. Du kan väl inte ingå i nåt fint pris. Ett fult möjligtvis.

Åke och jag slogs. Lill-Erik bad oss slå varandra lite tystare eftersom han började få ont i huvudet. Då slog vi Lill-Erik.

- Om du ska vinna en middag så ska jag också det, sa Åke surt.

- Jag med, sa Lill-Erik.

Vi bestämde att det fina priset var en middag för tre. En lycklig vinnare skulle få titta på när jag, Åke och Lill-Erik käkade grillad korv med mos från korvkiosken. Den lyckliga vinnaren kunde kanske få en luffare utan ketchup. Mer skulle vi inte ha råd med.

- Nu ska vi gå kvinnoparad, sa Åke.

Klockan tre startade 8 mars paraden.

- Tänk om det är snoppkontroll, sa Lill-Erik ängsligt.

- Vad är det? Sa jag

- Alla kontrollerar så att man inte är kille och har smugglat sig in på paraden.

- Äh, sa Åke. Hur gör man då, då?

- Man lägger en sockerbit på gylfen och väntar. Sen om sockerbiten ramlar av byxorna så är det något som bultar på insidan och vill ut, sa Lill-Erik dramatiskt och såg vit ut i ansiktet.

Åke sa att hans snopp ALDRIG NÅGONSIN ätit EN ENDA SOCKERBIT i hela sitt långa liv.

- Man kan testa med russin också, föreslog Lill-Erik.

- Den äter inte russin heller! Gormade Åke argt.

Det var inte någon kontroll. Det stod en hel del killar och gubbar i ledet också.

- ALLA SNUBBAR ÄR SLEMMOGUBBAR! Började ett gäng yngre tjejer skrika.

De hade plakat. ARGSINTA MEDSYSTRAR stod det. Vi ställde oss bredvid dem och skrek vi också.

- ALLA SNUBBAR ÄR SLEMMOGRUBBAR! Ropade de arga systrarna.

- ALLA SNUBBAR, ALLA SNUBBAR VILL JU VARA KATT, sjöng vi.

Vi fick utvisning. Vi åkte hem till Åke i stället och retade upp hans lillasyster Doris. Vi sa att vi sett en bortsprungen katt i toastolen.

- Ni ljuger, era apor, sa Doris.

. Visst, sa Åke. Okej.

Doris var tvungen att kolla. Då spolade vi. Jag och Åke sprang för livet. Lill-Erik sprang för döden. Doris hann upp honom. Jag har aldrig sett en 12-årig kille få stryk av en 5-årig tjej förut. Det var intressant.

HEJ SNUBBE - SLEMMOGUBBE.


OM

OM...


...  jag vore en kille skulle jag heta Jakob eller Henrik...

...  jag inte läste till lärare skulle jag troligtvis läsa till socionom...

... jag inte bodde i Gävle skulle jag antingen bo i Linköping eller Uppsala...

... jag hade en son skulle han heta Alvin...

... jag fick bestämma hur min framtida man ser ut så är han mörkhårig, har skäggstubb, pianofingrar och är relativt lång...

... jag gifter mig ska jag ha en champagnefärgad klänning med vinröda rosor i buketten...

...  jag hade haft en massa pengar skulle jag betala av csn-lån, ha massa fester, resa som fan, köpa mig en man...

... jorden var platt så skulle jag ramla av eftersom jag är så klantig...

... jag fick se vilken konsert jag ville genom alla tider skulle jag vilja se någon Queen konsert...

... jag hade vilken superkraft som helst i hela världen skulle det vara att ha en röntgensyn. Egentligen flyga, men jag tror det är för kallt uppe i molnen för mig...
... jag inte hade Kattis skulle jag inte kunna skilja på antagligen eller antingen, vilket jag iof ännu inte kan...


Efter att blivit tvingad: Denna blogg dedikerar jag till Niko som har hjälpt mig i dessa svåra stunder


Fångad av en stormvind.

Nja, det var kanske att överdriva. Men jag tycker det blåser allt för mycket nu om dagarna vilket gör att jag är trött när jag kommer till skolan och är jag trött orkar jag inte ha lektion och orkar jag inte ha lektioner får jag ingen utbildning får jag ingen utbildning får jag inget jobb får jag inget jobb får jag inga pengar får jag inga pengar kan jag inte betala räkningar betalar jag inte räkningar blir jag hemlös blir jag hemlös får jag ingen mat får jag ingen mat blir jag sur, och ingen vill ha en sur Becca.

Nu är jag mätt och belåten därför är jag nu glad och aningens piggare än innan. Idag var jag i skolan och det var väl helt okej, trött var jag! Det blev ett litet möte med gruppen för att prata lite om "Jerry" men det stod still så vi struntade i det. Åkte till VFUskolan, poppis som vanligt och blev nästan ihjälkramad. Bestämt träff med särskolan dit vi ska nångång nästa vecka.

Jag tänkte uppdatera med lite bilder och jag kan faktiskt inte minnas om jag skrev nåt om CK i onsdags. Om jag inte gjort det så kan jag skriva lite, om jag skrivit så får ni väl blunda. Jennie, Kattis och Cherry var här på lite förfest vilken avslutades hos Kattis med lite guitar hero. Tog bussen till R80 och gick genom skogen till skolan. Eftersom jag är en sådan rolig figur så använde jag mitt paraply som mikrofon och lekte reporter hela vägen. Sa hej till Fredrik och gick sedan till kåren. DET VAR PIRATER DÄR! Jag gillar pirater... Det var ändå helt okej där men man var nästan allt för nykter för att orka vara kvar. När vi skulle hem och skulle ringa en taxi gick det inte. Telefonnätet var nere. Efter att pratat med en gammal klasskompis att det inte alls var så långt hem så var det nu jättelångt, iaf mitt i natten. Vi fick helt enkelt gå hem. Plötsligt ser jag en taxi, springer fram och ber nästan på mina bara ben att hon ska ringa efter en taxi till oss. Men hon var ledig så vi fick oss en taxi! Tack vår räddare i nöden. Dagen efter var jag piggare än senast och gick glatt till skolan.

fdsfsd   gdfgd   gfdsgdf   gfdsgfd

Jag hade förövrigt röda läppar kvällen till ära. Nästan att jag såg ut som snövit...

Kan även bjuda på några kort från min lilla minitripp till Uppsala till hjärtat mitt.

hgfh   nmghmf   hj   mkjl



ADJÖ

Uppsala tur och retur

Ja så blev det, igår eftermiddag satte jag mig på tåget som skulle ta mig till Uppsala. Där möttes jag upp av Mia. Eftersom jag inte kommer någonstans med skrivandet så hoppar jag lite.

Det blidde lite förkrök hos Mia och Alex där även deras vän Niko var. Efter lite experiment med en banan så begav vi oss sakta men säkert mot förfesten. Förfesten var hos deras vän som hade inflyttningsfest, vad vännen hette minns jag inte just nu. Där var det folk som jag inte hade nån aning om vilka de var, presenterade mig gjorde jag inte heller. Eller jo, för en, men det blev myskod då hon sa: Hej, Rebecca. Min första tanke var "shit, hur vet hon vem jag är? har jag redan gjort mig känd?" min andra tanke var den rätta, det finns fler rebecca här i världen även om jag gärna hade haft egenrätt på det namnet! Men ja, strunt samma. På förfesten började det spåra ur, alkoholmässigt iaf. Eller ja, för en man, jag säger inte vem men han börjar på A och slutar på lex. Han drack och drack och drack och svepte och svepte och svepte. Men man lever ju bara en gång. Min favoritsysselsättning där var att äta chips och övergöda folket.

Vi drog därifrån och bagav oss mot ja nåt jag inte minns vad det hette. På vägen hittade jag en sparkcykel som jag gav till Alex, blev han tacksam tror ni? Nej precis! Det var jävligt kul att åka på den dock. Jag och Niko gick och pratade om att det var jag som var hjärnan bakom Mia och Alex samboboende. Jag var även generös och gav bort 40% av nåt, men nu minns jag fan inte vad... Alex roade oss alla med hans engelska som inte lät allt för bra. Han gav inte upp heller. Han bar fortfarande med sig sparkcykeln med efter lite snack med några, på engelska förstårs, så gav han bort den. Vi kom sedan fram dit vi skulle men struntade i det, köpte oss en korv och gick.

Vi drog oss till Norrlands nation där vi först av allt fick stå i en jättelång kö för att lämna in jackorna. När det var klart drog vi upp, drack och dansade, drack och dansade sa jag drack och dansade? Jag fick en jättebra idé vilken var att jag höll handen för min ciderflaska, och skakade. Smart Bexx. Det blev blött och kladdigt, det fick Alex hår lida av, jag torkade av mig på honom. Vi dansade ännu mer då Alex får den smarta idén vilken var "ja jag slår min ölflaska på Nikos och ser vad som händer" Den gick sönder, konstigt va? Vi dansade ännu mer tills Alex kom på att vi skulle hämta ut våra jackor lite tidigare för att slippa all kö. Det var en smart tanke tills Alex kom tillbaka, med 3 jackor. Min var inte med. Efter mycket om och men så fick jag min jacka och vi kunde röra oss hemåt. Hur som så drog vi oss hemåt, Alex köpte hamburgare till oss vi gick hem till Mia och Alex, mös ner oss i soffan och började titta på sällskapsresan. Jag har ALDRIG skrattat så mycket till den filmen. Mia somnade rätt så fort och Niko såg inte pigg ut han. Jag och Alex var "pigga" och skrattade. Tills jag gick iväg, när jag kom tillbaka hade Alex lagt sig på min madrass och somnat, Mia och Niko sov i soffan och jag. Ja jag gick sätta mig i en rätt så hård fotölj men jag tog vad jag fick och somnade till. Jag hörde att Mia gick och la sig, smög in till henne och frågade om jag kunde sova där.

Jag sov lite till och från till klockan ringde och det var dags att gå upp. Pigga och glada satte vi oss vid frukostbordet, pratade om gårdagen och skrattade. Efter många om och men var det dags att åka hemåt och Mia och jag gick i spöregnet till stationen där jag satte mig på tåget och åkte.

Nu sitter jag här, mätt och belåten och funderar starkt på att dra ner till Kattis och lira lite Guitar Hero. Ja så blir det nog.

Tack alla inblandade för gårdagen

Orvar!

RSS 2.0