Sommarlov

Ett ord skulle egentligen räcka att skriva: SOMMARLOV! Helt sjukt, har inga lektioner kvar, endast en uppsats kvar att skriva men ändå.

Sommarlovet firades med alkoholhaltiga drycker samt lite flytt och glass.

Kvällen avslutades nu med lite låtskrivande, inget bra dock men men. Jag är ingen som ger upp i första taget.

Imorrn blir det plugg, förhoppningsvis klar med sista texten så jag kan flytta en massa skit på torsdag.

Tack och bock!

Uppdatering

Längesen sist, dagarna har bara gått. Har haft saker att skriva om men har inte orkat och då är det inte lätt men nu tänkte jag mig att det var bäst att skriva lite så människorna vet att jag lever! För det gör jag minsann, jag lever som bara den. Nycklarna till lägenheten är nu mina och Kattis iof eftersom hon fick reservnycklarna. Nu är det nära och jag flyttade över mina första saker idag, det bli bra. Mor och far kommer på torsdagkväll så på fredag går lasset. Hoppas det går fort för på kvällen är det tunntömning! Blir förfest hos Fredrik först och sedan drar vi till kåren, hoppas det blir bra.


Kan ju berätta lite om vad som hänt den senaste tiden. I torsdags var den trevliga kvällen med Kattis, Jennie, Fredrik och Marcus. Det bjöds på en massa Wii, alkohol, hamburgare, korv i mängder och härligt sällskap. Jag var i ur form när det gällde Mario Kart, jag tappade allt! Pojkarna vann mestadels men det var bara för deras lag var så bra, vårt var värdelöst och hamnade sist hela tiden. Jag kan ju säga att jag inte visste att man kunde få Wii-värk, men det har jag. Sen i fredags har jag haft ont i min högerarm och det känns lite än men är betydligt bättre men iaf, helsjukt. Tillbaka till torsdagen. Dagen var mycket trevlig och när pojkarna begett sig hem så stannade vi Sätrabrudar kvar hos Kattis en sväng för att sjunga. Oj vad vi sjöng, aldrig har jag hört något så vackert förr. Vi gjorde en låt till Fredrik med melodin av Gullefjun med mjuka silkesdun men i vår version var det den lilla Fredrik med mjuka silkesFJUN. Kvällen var bra och måste göras om.

      

                Fredrik och Marcus       Korv       Wii               

     
                                 

Hmm      Hmm       





Fredagen bjöd på en lugn start och laddning inför kvällen. På kvällen skulle nämligen Kattis syster komma hit och vi skulle ut på O'learys och äta, blev bjuden av Kattis föräldrar: TACK! Vi åt gott och drack gott och hade allmänt trevligt. Det fanns även mycket trevligt att titta på, tyvärr var nog utsikten lite för gammal för mig men titta kan man, det har ingen dött av.  Dessutom var utsikten kort, jag som kvällen till ära hade klackar skulle sett ut som en jätte. I väntan på bussen sa en okänd gammal man att jag var fin, väluppfostrad som jag var neg jag och sa tack. Berodde det på urringningen på min klänning eller är jag allmänt snygg?! Jag tror nog på det förstnämnda men det sistnämnda hade inte varit helt fel.


Lördagen bjöds på stan där det inhandlades lite grejor. Kvällen bjöds på middag och ESC. Jag som aldrig gillat Sveriges bidrag blev inte besviken på dess placering. Vadå fiasko? Näe, den hamnade där den hamnade och så är det! Jag å andra sidan gillade piratlåten, bara för den var klämkäck och trallvänlig. Tänk om den vunnit, det hade varit kul fan. Vinnarlåten var okej, gillade den mest för att han konståkaren var med han är duktig. Nu menar jag inte att jag gillar konståkning det är lite tråkigt. Jag vill se riktiga män som svettas och tacklas på en is! Men det var en bra dag.


Imorrn är det sista lektionen för terminen. Sista lektionen med min underbara klass. Hur ska jag nu klara mig utan bästa Fredrik och nyfunna vännen Jennie? Tur att vi ändå bor i samma stad och tycker om varandra så mycket så vi måste ses. Näe, det kommer bli tomt i skolan utan dem. Det har efter olika om och men varit en bra termin, enbart för folkets skull. TACK!


Jag har köpt mig en ny klänning, tyvärr ser man den inte så bra på kortet. Men den är jättesöt.


Efter regn kommer sol...

Nu ligger jag här i min säng och gårdagen har nu blivit en ny dag och jag borde sova men min tanke var att ett blogginlägg aldrig skadar någon. Måndagen och tisdagen har bestått av plugg, rapportskrivande för fullt. Jag måste säga att jag är stolt över mig och Kattis, vi är nästan klara med våra rapporter inför ventileringen. Hos Kattis har jag spenderat mina dagar, det enda jag gör hos mig är äter och sover. Jag har upptäckt att det är lättare att plugga hos henne då jag har någon som säger till mig att plugga. Jag behöver det ibland.

Vi ligger även i hårdträning, i Mario Kart. På torsdag har nämligen jag och Kattis bjudit Fredrik, Marcus, Jennie och Vilja på korv, hamburgare och Wii som firande av rapportinlämningen. Jag ser fram emot torsdagen det ska bli riktigt kul. Torsdagen börjar med IKEA där jag ska inhandla det allra sista till lägenheten, vilket inte är mycket men lite är det ändå. Sedan vid 6 tiden kommer folket och då blir det lajvat.

Jag måste även göra lite hemmafru-reklam för mig. Idag gjorde jag köttfärslimpa med kokt potatis och brunsås, alldeles själv! Det var inte i närheten av mormor och morfars gudomliga köttfärslimpa, men gott var det. Jag kommer bli en grymt bra hemmafru sen när det kommer...

Jag skulle kunna berätta om min dröm jag hade inatt, men det är knappt så jag förstår den själv. Det handlade iaf om Frankrike, ett zombiemuseum, en tvillingsyster jag inte har och 2ans buss som tog mig till Uppsala. Ja det låter lite osammanhängande, eller hur? Så jag väljer att inte berätta den.

Nu ska jag titta klart på "How I met your mother" sedan ska jag sova för att vara ordentligt utvilad till det sista pluggandet imorrn.

Tack och adjö

Hockey för hela slanten.

Nu ligger jag här nyvaken och måste först börja att berätta min dröm innan jag glömmer den som är i anslutning till gårdagen. Jag drömde att jag hade praktik, min lärare (som är 60 plus) var gravid med tvillingar och fick helt plötsligt värkar och skulle in till akuten. Jag skulle då ha hand om allt och jag fattade ingenting. Min lärare ringde då in en vikarie som styrde och ställde så mycket så han blev utslängd. Min lärare kom tillbaka eftersom hon bara var i andra månaden. Jag gick hem från praktiken och utanför personalingången står det två bussar. HV71 bussen och Brynäs bussen. De skulle mötas i Läkerol den kvällen men presentationen av laget skulle konstigt nog ske på skolgården!?!?! Jag tittade där och HV71 kom fram, eftersom vi var i Gävle så var det inte mycket jubel när de kom ut, utan bara lite hemligt från min sida då jag är smålänning i grund och botten. Brynäslaget kom ut till allas jubel. Vad som bör tilläggas är att alla hade full utrustning på sig, hela hockeystället var på, med skydd, hjälm m.m. Jag gick fram till Andreas Dackell och frågade om jag fick ta ett kort på honom och mig,det fick jag. Kortet togs och jag var glad. Helt plötsligt från ingenstans kom Kattis och Micke från klassen och 2 till men dom minns jag inte. Jag sa då vad som hänt eftersom bussen och spelarna var ju borta. Men Micke trodde inte på mig så jag skulle då visa kortet, men det var borta. Jag måste omedvetet raderat det och jag hittade det ingenstans. Det kändes som världen gick under! Ja, drömmar kan vara konstiga.

Gårdagen spenderades med västerviks- och numera Gävletösen Linn. Mötte upp henne på Willys då vi handlade lite, bl.a. ingridienser till kladdkaka. Hon har ingen ugn så vi passade på. Kvällen gick och TV-programmen och pratet likaså. Vi började lite lugnt titta på hockey men det lugna övergick till ett skrikande nervöst tilstånd. Vilken match! Förutom all raggningshockey i andra perioden! Så mycket som jag ändå gillar Lundquist så väntade jag på att han skulle bli utbytt. Tyvärr hjälpte inte det och vi förlorade ändå. Men Canada är värda en finalplats, hoppas de slår Ryssarna. Nu får vi idag hålla en tumme för Sverige, vi bör slå finnarna!!

Vill även slänga iväg ett grattis till Norge och till mig själv som fått äran att ha namnsdag på denna dag. Pappa ringde och väckte mig för att gratulera. Var tvungen att berätta om drömmen för honom då Dackell hör till hans favoritspelare. Han tyckte nog jag var lite konstig. Men det är jag nog allt, jag har väl ärvt det av honom kanske...

Svårt med ord

Dagen jag var med om idag är svårt att skriva om. Dagen började inte bra eftersom jag vaknade allt för långt innan klockan ringde och jag kunde inte somna om. Jag låg kvar i sängen ett bra tag och glodde på datorn, på TV var det bara tv-shop. Klockan gick jag jag kände att jag behövde nån mat. Det resulterade i flingor och mjölk. Vid 12 var min mage full med flingor och jag och Kattis begav oss till bussen för att åka till skolan och plugga med gruppen.

I caféterian mötte vi upp Fredrik och Vilja. Medan de åt väntade vi på sista deltagaren - Jennie - som hade varit på studentskiva dagen innan som jag anade inte skulle vara så pigg. Tillsist kom hon, all cred till henne som bara sovit 3 timmar men som ändå dök upp. Vi letade efter ett rum och satte igång att plugga. Eller ja, när vår grupp ska sätta igång och plugga så tar det ett tag. Vi måste ha vårt vanliga snack, Vilja och Fredrik ska prata WoW som låter som ett helt annat språk så jag, Jennie och Kattis inte hänger med. Men det hör till, vi kör ju med våra POW och sånt då. Vi skvallrade även en massa.

Min grupp har en tendens att alltid göra allt annat än plugga men vi lyckas alltid bli klara. Vi är oseriösa och okoncentrerade i omgångar så det går. Men denna dag var på nåt sätt galen, Jennie smittade av sin övertrötthet på mig. Jag blev flamsig och de andra likaså. Men oj vad kul vi hade. Medan Vilja och Fredrik köpte kaffe och rökte så gjorde vi andra en jättefin bakgrundsbild till Fredik, målad av moi! Ni som känner mig kan kanske ana hur fin den var... Bild har aldrig varit min starka sida.

Medan Jennie åt makriiiiill så slogs Kattis och Fredrik lite, eller ja Kattis slog Fredrik. Sen blev vi rätt så effektiva faktiskt. Vi pluggade och vi skrev och skrev och skrev. Sen fick vi flumma lite till, det måste man. Vi tittade på bokstavsbarn som gick förbi, på feminina pojkar och en massa.Sen ansåg vi att vi var klara. Vi packade ihop våra grejor och gick. Påväg till bussen började det spåra ut totalt. Jag vet inte vad som hände. Vi såg en snygg kille, jag blev jättefnittrig och så höll vi tre Sätrabor på och fnittra. Medan vi väntade på bussen så sjöng vi och dansade. Jennies höga toner kan inte alla ta. Med låten In the jungle the mighty jungle the lion sleeps tonight roade vi inte bara oss själva utan säkert alla som var i närheten.

Ja nu när jag skriver allt så märker jag att det inte alls låter så roligt. Men det var kul, det var sjukt kul. Men där jag är blir det roligt...

                                                                                     Bilden jag, Kattis och Jennie gjorde
                                                                                    Bilden vi gjorde till Fredrik

Ett tillägg, Jennie är numera ännu mer logisk än mig. Eller ja ännu mer förvirrande. Efter ett snack om att Elvis kunde vara Kattis pappa och Bob Marley Fredriks så sa jag att jag skulle kunna tänka mig Johnny Depp som pappa. Jennie sa nåt om hon inte hade nån pappa och kunde ta en granne som pappa, jag minns inte. Ju mer hon förklarade desto mer förvirrande blev det. Tillsist förstod hon inte själv....

De bästa orden som finns är: hum, cred, pepp och flån

Allt och ingenting

Har fått klagomål på att jag uppdaterar bloggen för sällan men jag har inte riktigt något att skriva om. Nu är jag tillbaka till det gamla vanliga livet igen, utan praktik, underbara sovmornar men ack så mycket att skriva. Jag njuter av sömnen till fullo för det är då jag får liv, eller ja, det ger mig liv att orka klara dagen efter. Hade jag inte haft en sådan bra klass hade jag nog struntat i skolan just nu, jag är totalt omotiverad och behöver ledighet.  Idag var jag, som Jennie sa, en stygg flicka och skolkade från föreläsningarna, det brukar jag göra. Tar man ingen närvaro så är man ju bara idiotisk om man går dit frivilligt, eller?  Men på torsdag ska jag nog gå på föreläsningen, endast för att min lärare håller i den och han har kanske nåt intressant skit att komma med.


På torsdag ska kanske jag, Kattis och Jennie lira lite Mario Kart. Jennie måste öva lite innan Fredrik ska möta oss. Jag och Kattis är numera grymt bra på det eftersom vi spelar det varje dag! Jag är beroende! Mitt första beroende är Mario Kart, är det inte nästan lite pinsamt? På tal om tv-spel som spelas på TV så har jag fått min TV nu.  Den är underbar, min lilla nya älskling. Den kärlek man inte får av människor får man av materiella ting. Eller kanske inte, men jag gillar'n. Har börjat packa ordentligt nu, jag lever mitt liv i ett kaos. Men det är ju som man säger "Ordning är till för idioter, vi genier behärskar kaos". Jag skulle ju inte vilja kalla mig geni... men jag är banne mig inte långt ifrån. Jag är nog den mest logiska person som finns...


Jag, Jennie och Kattis har pratat om att ha en grillkväll snart. Med alla underbaringar som man inte kommer träffa på hela sommaren. En grillkväll i ghettot Sätra! Mat, alkohol och trevligt sällskap. Jag måste säga att det inte låter helt fel när jag tänker på tanken. Jennie, jag är PEPP!


Ska ladda inför morgondagen då jag ska träffa min grupp, som btw är så jävla bra!

Tack och adjö

                                                                             Så jag känner mig

                                                                           Så jag känner mig just nu!


Om du var här

Rubriken syftar inte på något annat än låten jag gått och sjungit på de senaste veckorna, den vill inte försvinna. Om du var här, om du var här om jag var där om du var här idag, igår. Jag vet inte hur den ska försvinna. Men jag klagar ju iof inte på att ständigt gå och sjunga på den låten, jag tycker om den. Min favoritlåt av Kent tror jag.

Jag har en såndär jobbig känsla av att jag måste göra en massa, plugga, packa ja allt. Men nu har jag praktik och vill ägna mig 100 % åt det men det går inte när man har allt annat plugg som ligger och skaver i bakhuvudet. Men hur roligt är det att plugga egentligen? Inte alls kul när man tänker på hur roligt man har utan plugget och med sommarlovet i bakhuvudet gör det inte saken bättre.

Jag var hemma i helgen och slappnade av, tänkte inte alls på skolan. Hade kalas för mig, syster och mamma. Kan man tänka sig att jag nu faktiskt är 21. Känns som om det var igår jag fyllde 18. Det var underbart att vara hemma i viken. Det är så underbart fint där när våren är kommen. Det var jobbigt att åka hem och lämna allt hemma och åka tillbaka till ett Gävle till en lägenhet som är full med kartonger och skit. Jag vill bara flytta. Jag vill bli Pinnmovägare! Ser fram emot att inreda själv.

Något jag ser fram emot är hösten konstigt nog. Att börja om på nytt. Ny lägenhet, en ny brun Rebecca och allt är nytt. Jag ser även fram emot hockeyn, konstigt nog. Att skrika och stojja och heja. Det är kul det. Näe, hösten ska bli en nystart.

Ska sova snart, upp vid 06.15 imorrn för att göra mig redo för lärandet.

Tack och adjö


RSS 2.0