F**K!

Sen klockan 17.30 har jag skrivit på ett inlägg som nu när jag skulle spara det försvann! Blir man glad då? När man äntligen tagit sig tid att skriva klart det... NEJ!

Vad skrev jag i det inlägget då?

Hmm, jag har klarat hemtentan i matte - och därför klarat första momentet i mattekursen! YEY! Fick 11 av 13 poäng på räknedelen vilket känns jävligt bra. Niko var här i helgen vilket var mycket mycket trevligt, han fick sig 2 presenter, varav en var en tidig påskpresent. Han fick sig ett album med kort och lite text och boken Aldrig fucka upp eller vad den nu heter - det är av han som skrivit Snabba cash iaf. Dagen har bestått av att Niko åkte, promenad med kattis - aldrig mer willys säger jag bara! Lite planering av turkallingar, matlagande och nu på kvällen tedejt med sätrabrudarna. Jennie fick sig ett påskägg av mig och kattis med påskharar och två handmålade påskägg i :P

Resten av veckan består av skola, hårfärgning, stan, möte på skolan inför SISTA, hörde ni rätt.. SISTA, valet innan examen, skola igen och sen uppsala för att titta på innebandycup och umgås med niko innan påsken då vi inte ses på 10 dagar. Det kommer bli jobbigt gott folk, men det får gå helt enkelt. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge...

Detta inlägg blev kortare än det jag skrev förut men ja, jag minns inte vad jag skrev dessutom måste jag börja pyssla med kalsongerna nu!

Adios.

Jag älskar dig, massor.

Tillbaka i Gävle

Känns som att det är den vanligaste rubriken, men det är oftast då jag orkar skriva och egentligen orkar jag inte nu heller. Ja som sagt är jag tillbaka i Gävle efter över en veckas tid i Uppsala hos hjärtat. Det är som vanligt inte kul att åka därifrån och jag vill inte sova ensam, jag vill inte vill inte! Jag sover inte lika bra då, jag behöver Niko bredvid mig helt enkelt.

Egentligen har jag inget att skriva utan kände mer att det var tid att uppdatera. I helgen kommer mamma och pappa hit :) Planen var att jag skulle åkt till Uppsala för att följa med Niko på hans lagfest men det blev ändrade planer. Så på fredag kommer mor och far hit så lämnar dom av mig i Uppsala där jag och Niko har en deal gällande massage, mys och tv!

Jag har massa skola denna vecka, 4 dagar! Därför borde jag sova nu, 06.45 står klockan på! Jag ska ge det ett försök. Natti








Du är det bästa jag har <3

Att fördriva tid...

Är det någon som har tips på hur man fördriver tid? Just nu är jag jätte sysslolös och vet inte vad jag ska göra. Jag har köpt mina nötter som jag var så sugen på igår, alla the mentalistavsnitt har setts, det händer ingen nytt på facebook om man går in varannan minut. Näe, jag vet inte vad jag ska göra. Jag har läst ut min bok och även pluggat. Vad finns det nu att göra då? Bara ligga och vänta på att hjärtat kommer hem en sväng innan han drar igen. Hoppas hoppas hoppas han kommer snart!

Det är tomt här utan dig.


Ord

Ännu en gång är jag dålig på att uppdatera och ännu en gång är jag i Uppsala. Ingo sa igår när jag och Niko gick hem "men vi ses hemma hos er sen", det känns ibland som jag bor här. Jag trivs här.

I torsdags så kom Maja till Pinnmovägen, det skulle spelas spel. Så ja, vi spelade spel, skvallrade och umgicks. Hon körde ner mig till stationen då jag även fick träffa hennes gullvovve som i princip åt upp mig. Nu har jag även varit duktig och köpt mig ett tågkort för 720 kronor så jag slipper boka biljett hela tiden. När jag kom till Uppsala så stod Simon i köket och lagade mat åt mig, Niko, Ingo och Mimmi. Det var både gott och trevligt.

Igår var det dags för fest. Vi begav oss först till Björn där det bjöds på Fia med Hutt, dock tittade jag bara på då jag kände att det inte vad min grej att shotta. Jag dricker för sällan för att klara av det. Efter ett tag begav vi oss till en fest där det bjöds på bål och jättegod dipp! Vi spelade rundpingis, där jag åkte ur först. Vi dansade och vi drack. Det var trevligt helt enkelt. Jag och Niko drog dock hem vääääldigt tidigt, 22.45 satt vi på Johannesgrillen och åt. Det är sjukt, sen när går man så tidigt? Kvällen var mycket trevlig och jag hade skitsköj, dock bjöd det på en ond panna (jag blev skallad!), Niko har ett märke på näsan, och två blåmärken och jag är inte skyldig till något!

Dagen har varit lugn, vi har mestadels kollat på the mentalist vilket är sjuuukt bra! Tror även kvällen kommer fortsätta med det, först skulle älsklingen spela lite dataspel. Vi får se hur länge jag blir kvar i Uppsala denna gång, ett tag blir det iaf :) Innan jag lämnar uppsala ska det bytas julklapp med mia, ja jag vet vi är sena!

Jag älskar dig jättemycket!



Uppdatering

Jag blir chokad, över 20 olika läsare varje dag, ibland uppemot 30. Vilka är ni alla som läser? Jag vet att jag har en liten trogen läsarskara, men inte att den var så stor. Ni nu som har stora läsarskaror tycker nog att mina 20 personer är få, men det var mer än jag trodde. Så tack alla som läser min blogg, det vore ännu roligare om jag visste vilka ni var.

Nu är jag iaf tillbaka i Gävle, här är det jättetomt. Jag saknar redan Niko, det har varit så skönt att ha honom nära mig hela tiden, det har blivit en vana. En vana jag alltid skulle vilja ha, men men det får gå såhär med. Ibland har jag svårt att förstå hur man kan ha så starka känslor som jag har för den mannen, det går inte ens beskriva med ord. Allt jag kan säga är att jag mår som en prinsessa när jag är med honom. Tack för allt du ger mig Niko!

Jag hade matteprov som jag säkert nämt, 28 av 30 blev resultatet! Fy fan vad jag är bra!

Helgen spenderades förövrigt i Täby för att gratta morbröderna som fyllt 40 och 50 år. Helgen skänkte mig en förkylning som jag nu smittat Niko med. Helgen bjöd även på en tur i Täby centrum där jag handlade nässpray och Niko handlade en hatt.

Nu ska här kureras så jag orkar med skolan imorgon. Var längesen nu.

Det är tomt utan dig

RSS 2.0