En snabbis

Jag borde sova, ska upp tidigt imorrn för att packa osv inför Piteå. Som vanligt är jag ute i sista sekunden.

Juldagen var bra. Förfest hos Daniel, de flesta tjejerna var där, blev singstar och guitar hero. Drog till Bryggaren, träffade på lite folk och åkte sedan taxi hem.

Idag var vi hos min faster med familj, det var även det trevligt med god mat och trevligt sällskap. Även där blev det singstar och guitar hero.

Imorgon åker jag upp till darl vilket jag ser fram emot, jättemycket. Trots att det var drygt en vecka sen vi sågs känns det som evigheter sen. Niko har lovat att det ska bli pulkaåkning. Jag tror jag ligger lite risigt till gällande kläder då jag säkert kommer frysa, men Niko har lovat att vara mitt mänskliga element.

Näe, nu ska jag sova, har en resa som påbörjas vid 10.50 och som slutar efter klockan 21.10 imorrn att vila upp mig inför.

Puss och adjö

Imorrn älskling, imorrn :)

Julafton

Julafton började tidigt för min del, jag var uppe med tuppen för att se sista avsnittet på julkalendern. Syster och jag tittade sedan på vår traditionella film eftersom vi inte gjort det dagen innan. Vi gjorde oss iordning och gick sedan upp till mormor och morfar. Där fick mormor sin försenade födelsedagspresent vilket hon blev jätteglad för och började gråta. Fan vad jag är bra säger jag bara!

Det bjöds på massa mat och sedan var det Kalle Anka. Under Kalle Anka satt jag och smsade med Niko och skrev olika citat från programmen. Sedan blev det paketet. Jag var "tomte" som vanligt och delade ut paketen. Jag hade visst varit lite snäll ändå i år.

Vi drog oss hemåt men gick först förbi hos pappas bästa kompis och hans familj för att önska god jul. Där blev vi kvar ett litet tag. Vi drog sen hemåt, åt en köttbullemacka och tittade på svensson svensson. Pratade sedan med darl i tlf.

Dagen bjuder på fest med tjejorna hos Daniel. Jag och Mia ska ta vägarna förbi corner på vägen dit för att se om vi får tag i nattis på nåt sätt. Kvällen fortsätter på Bryggaren, det blir väl bra får man hoppas. Med Mia blir allt bra!

Jag tycker om dig så jättemycket så jag tror inte du förstår.

Julstress

Denna stress under julen... Egentligen skulle man kunna klara sig utan den om man bara planerade lite mer i tid. Men som det redan är känt har jag ingen vidare självdiciplin och skjuter på saker så länge det går.

Dagen började med att klockan ringde, hade en fint sms av Niko som väntade på mobilen vilket alltid får mig att vakna glad. Jag hoppade i duschen och ringde till Mia, här skulle det handlas de sista julklapparna. Mia kom förbi och hämtade mig och vi hamnade på stan. Efter ett par klappköp så skulle det fikas. Alla tjejerna skulle samlas för en återträff. Det kändes konstigt att gå in på Sahara och se tjejerna sitta där. Det ramlade in folk och tillsist var vi 10 tjejer och så lille Leon. Vissa av tjejerna har jag inte träffat på över ett år men det var som förr. Snabb genomgång av livet och kärleken för min del. Jag och Mia gick lite tidigare för vi hade lite mer ärenden att göra. Jag köpte julblommor och sen drog vi till det viktigaste, systemet. Vi inhandlade lite inför juldagen, kände oss nöjda och åkte hem.

Väl hemma tog inte stressen slut. Det skulle göras ischoklad, vilket jag inte hann utan jag fick bara lägga ut formar. Det skulle ätas (ja det kan vara bra ibland), slås in paket m.m. Jag hade fortfarande inte alla paket klara utan jag och syster fick gå och handla. Med det klart skulle jag börja pyssla. Mormor hade ännu inte fått en av sina presenter av oss barnbarn. Jag har nu pysslat ihop ett album med bilder och hälsningar från alla barnbarn och jag hoppas innerligt att hon blir glad nu så som jag har kämpat.

Nu med allt klart inför morgondagen kan jag nu andas och ta det lugnt. Det har setts Arn - Riket vid vägens slut, med mor och far och nu väntas det nog mer film med syster. Varje år sen, ja så länge jag kan minnas, har vi sett en film varje år, Nu är det jul igen. Den är inte vidare bra men det är tradition.

God jul på er alla!

Niko, jag tycker om dig jättemycket

Tåg, släktkalas och nyår

Nu sitter jag som sagt var hemma i Västervik. Idag har viken varit som den ska, varit fint väder, trots kylan så är västervik otroligt vackert när det är fint väder. Känns ändå bra att vara hemma med familjen och bara ta det lugnt.

Några tårar fälldes i fredags när jag lämnade Niko och det kändes som att hela vagnen glodde på mig. Men jag brydde mig inte faktiskt. Pratar med mamma i tlf när jag helt plötsligt ser min Bästus Björn komma ingåendes i vagnen. Det var ett kärt återseende då jag inte träffat honom sen i somras. Jag fick sällskap av honom till sthlm men han skulle ut i viken på juldagen så vi lär ses då iaf. Väl hemma hämtade morfar mig, jag fick mina köttbullemackor som jag beställt så jag var nöjd.

Lördagen skulle det släktkalasas på. Mormor hade fyllt 70 och det skulle firas. Halv 2 hämtade morfar oss för att ta oss till kulbacken där vi skulle ha kalas. Det var helt underbart att träffa hela släkten igen då det är väldigt sällan vi alla ses. Vi åt gott och allt var helt underbart. Kvällen var lugn för min del då mamma, pappa och syster drog till Harrys. Jag var hemma med Alex.

Denna dag började med lunch hos mormor och morfar, stan med mamma sen med carro och moster. Inhandlade massa till mormors försenade födelsedagspresent.

Nu har jag även planer inför nyår. Söndagen den 28e december flyger jag upp till Luleå för att sedan hamna i Piteå hos Niko. Med min älsk ska jag fira nyår vilket ska bli mer än bra, det ska bli helt underbart. Jag funderar på hur jag ska överleva kylan då jag endast har med mig klänningar och strumpbyxor men men, det får gå på nåt sätt. Men som sagt, det ska iaf bli underbart.

Nu ska jag kolla på Shrek med pappa och sedan börja pyssla lite till mormors present.

Rebecca hjärta Nikolaus

Jag lever

Ja det gör jag. Vad har jag gjort dom senaste dagarna? För det första minns jag inte ens när jag skrev sist. I måndagskväll middagade jag, Kattis och Jennie, om jag redan sagt det ber jag om ursäkt. Vi åt gott och spelade spel och hade mysigt som bara vi kan, Sätrabrudarna! Niko kom hit i tisdagskväll vilket var mer än trevligt.

Igår tvättade jag, tvättade, tvättade och åter tvättade medan Niko sov. Vid 15 drog jag upp honom ur sängen för då var det dags för oss att dra ner på stan och inhandla de sista julklapparna. Det lagades god mat, kollades på bonde söker fru och vårt "favoritprogram" Tila Tequila, a shot at love II. Sen sov jag, eller ja efter ett tag. Jag skulle ju faktiskt till skolan.

Att gå upp 7.15 var inte roligt, speciellt inte när man har en Niko bredvid sig. Men det gick och jag kom till skolan tillsist. Där fick vi tillbaka våra hemtentor och våra åtgärdsprogram. Jag blev som vanligt chockad över mitt betyg då jag fick A, jag trodde helt enkelt jag skulle dö. Jag har aldrig fått så bra betyg som jag fått i denna kurs om det beror på intresse, tur eller nåt spelar ingen större roll, ett betyg är ett betyg. Jag tror att det är min älsk som ger mig tur! Dagen har fortsatt med rusta och willys. Jag och Niko har även gjort citrusmarmelad innehållande lime, citron, clementin och apelsiner. På lappen står det "Rebecca och Nikos citrusmarmelad - gjord med extra mycket kärlek". En bra julklapp till mor- och farföräldrar! Vi har tvättat ännu mer. Nikos öl hade läckt i hans väska, tur att Kattis hade tvätttid så vi kunde sno lite tid. Nu sitter vi här och tittar på Tila Tequila igen och njuter av vår sista kväll tillsammans på länge.

Imorrn åker jag som sagt var hem, vilket ändå känns bra. Hem till nära och kära. Allt börjar med en släktträff då mormor fyllt 70år och hela släkten kommer ner till älskade Västervik för att fira henne. Snart kommer även Mia ner så hon, jag och Nattis kan ha tanthäng :) Juldagen bjuder på träff med tjejorna för att sedan dra till Bryggaren! Även att jag ser fram emot det så vet jag att jag kommer sakna Niko så jädra mycket. Usch, jag vill inte ens tänka på det. Nä, nu ska jag kramas lite med darl!

Nästa gång jag skriver är jag i SMÅÅÅÅLAND!

Jag tycker om dig jättejättejättejättejättejättemycket!

Dagar

Egentligen orkar jag inte skriva men jag kanske tappar läsare om jag inte uppdaterar. Påtal om läsare. Vilka läser min blogg? Ibland blir jag chockad över mina "bloggtoppar" och kan inte tro att så många läser min blogg. Så jag ber er läsare, kommentera och säg vilka ni är!

I torsdags var det Betnér. Så sjukt jävla bra! Jag tror inte man kan klaga på våra platser. Satt så nära så vi tillochmed kunde ha benen på scen! Betner var kung och det skrattades mycket mycket.

I fredags drog vi till Gävle, handlade massa läsk, städade, duschade, åt och gjorde mig iordning. Sen kom folket hit. Jag stod för alkoholen och hade laddat kylen med massa blandat tjafs. Vi drack och vi spelade både ölspelet och helt hysteriskt. Det blev många skratt under spelen gång. Vi drog med taxi till kåren, gick in, drack, dansade, satt och drog hem. Niko, som är såååå jävla smart på fyllan, drog ut min soffa och hämtade täcke och kudde så vi sov i soffan.

I lördags vaknade vi, jag mådde bra men inte mannen bredvid mig. Efter lite tabletter och mat så blev han pigg. Vi gjorde ingenting förutom att titta på film.

Idag så vaknade vi, gjorde ingenting typ förutom att titta på full frys och äta. Niko släppte av mig på ICA sen åkte han. Pratade med Jennie, gick till henne. Färgade hennes hår och fick mig scones och te, det var mysigt. Pratade sedan med Mia, det var längesen så det var trevligt :)

Imorgon blir det först fika med Malin, sen plugg med Kattis och sen middag med Jennie och Kattis.

Veckan bjuder på mer plugg, träffa darl och sen hemfärd på fredag. JAG VILL INTE HEEEM!!!



fghg  gh  fghnfgh  hgfghfghgfgg  gfh  fghfh  fghgf
fghgf
                                                                                                                                                             Jag tycker om dig jättemycket!


Vem får nu se alla tårar mot min kind?

Ingen... Igår kväll och även ikväll började tårarna rinna. Jag kan inte stoppa dom heller, klumpen i halsen blir bara större och större och mina kinder våtare och våtare. Att sitta ensam när det händer är inget roligt då man just vid det tillfället känner sig ensam, ingen kan se eller höra mig, ingen kan se mina tårar... Jag vet inte varför tårarna kommer, kanske är det stressen och paniken över skolarbeten? Kanske är det hemlängtan? Vem vet, inte jag i alla fall.


För att lämna det där dystra inslaget i min blogg så vill jag säga att jag är lycklig, jag är jättelycklig. Det var längesen jag kände mig så tillfreds med livet. Mycket beror på Niko. Sen han dök upp i mitt liv kan jag inte göra något annat än att ständigt känna mig lycklig. Varje stund med honom är underbar. Saknaden efter honom när vi inte ses är enorm och jag vet inte hur jag ska överleva jul och nyår utan min darl. Förhoppningsvis om ekonomin och allt annat går ihop så drar jag till Piteå över nyår, vilket jag verkligen vill!


För att skriva lite glada och väldigt bra nyheter så är det äntligen dags för Magnus Betnér imorrn i Uppsala. Det är något jag verkligen ser fram emot och jag tvekar inte en sekund på att det blir bra. Fredagen kommer bestå av Tunntömning på kåren. Först blir det förfest hos mig med Niko, Kattis, Jennie, Fredrik och Marcus. Det blir nog allt bra.


Tillbaka till pluggandet nu, sista rycket på läsloggen.

Du är bättre än de flesta!


Spontaniteten ledde till Västervik

Niko var här i helgen. I lördags vaknade vi vid 13.30 och vid 17.30 hade vi fortfarande inte gått upp ur soffan som vi sovit i. Vi bestämde oss att vi var tvugna att göra nåt, vi bestämde oss för bio. Helt plötsligt kläcker jag ur mig "synd att det är så långt till västervik" svaret jag fick blev "så långt är det inte, vi åker". Hastigt och lustigt gjorde vi oss iordning, packade in oss i bilen, tankade och vid 18.30 var vi påväg. Jag berättade ingenting för syster som var hemma utan det var tänkt att hon skulle överraskas. Mamma ringde när de landat och inte sa jag nåt om att vi var på väg hem. Vid ca halv 12 ringde jag min syster och frågade om hon ville träffa mig och Niko, chockad blev hon men visst ville hon det. Vi drog sedan till corner, köpte mat, åkte hem, tittade på tv, sen kom mamma och pappa. Det var skönt och se dom efter all hemlängtan jag haft den senaste tiden. Vi gick och la oss i mitt väldigt väldigt kalla rum.

Söndagen var en tidig dag för oss, klockan 9 var vi uppe och åkte till mormor och morfar för lite fika. Sedan hemma blev det presentutdelning, pizza käk och sen vid halv 5 begav vi oss till Uppsala. Tittade på fyll frys och sov sen. Måndagen blev tidig då jag skulle med ett tidigt tåg till Gävle. Aldrig roligt att lämna darl.

Denna vecka har bestått av plugg och kommer fortsätta med det. På torsdag blir det roligt iaf, Betnér i Uppsala med darl. På fredag beger vi oss tillbaka till Gävle för att dra på Tunntömning, det blir nog bra ändå.

Tack för helgen och allt darl!

Jag tycker om dig oerhört mycket

Plugg, städ och bak

Började dagen i skolan där det var dags för rollspel. Jag skulle spela Ronja, 9 år och om jag får säga det själv var jag jävligt bra! Min grupp var förstårs bra den också. Fortsatte med plugg med gruppen för att sen dra ner på stan och köpa ännu en klänning. Men jag kunde inte motstå det, jag blev så förälskad i dom! En är tänkt att jag ska ha på mormors 70-årskalas och den andra vet jag inte.

dfgdf  fghg  


Efter skolan så la jag mig i sängen, det var tänkt att jag skulle plugga men det tog ett bra tag. Men pluggade gjorde jag, läste klart en bok och skrev lite anteckningar. Sedan blev det kladdkakebak, diskning, städning och dammsugning. Nu är det alltså städat hos mig! Tillochmed dammråttorna bakom sovrumsdörren är borta nu Niko. Just nu är Katis här och vi tittar lite på tv och käkar kladdkaka. Har julpyntat för i år också. En turkos pärlgrej med turkosa julgranshjärtan hänger nu i mitt fönster. Egentligen kan jag inte komma fram till om det är jävligt fult eller lite coolt. Men jag tror på det sistnämda.

Hej dååå

                                                                                                                                                                   Jag tycker om dig

RSS 2.0