Älskad...

Jag har världens bästa pojkvän, bara så ni vet. Varje dag får jag höra hur mycket han älskar mig, hur mycket jag betyder för honom och så. Det är helt underbart. Nu i helgen när jag inte alls mått bra så hade han kollat flyg hit bara för att kunna vara med mig när jag mådde skit. Men som tur är mår jag bättre idag, visst hade jag inte klagat på att ha honom här. Det värmer ska ni veta. Jag trodde inte man kunde känna sig såhär älskad!

Jag älskar dig massor massor massor!

Nämen...

Jag har varit på nåt konstigt humör idag. Jag känner inte igen mig själv, jag är velig och sur. Men jag lovade väl mig själv i bloggen att inte vara sur och skriva agressiva inlägg? Så därför ska jag inte skriva nåt om det!

Jag är nu tillbaka i viken, på gott och ont. Jag önskar att jag kunde vara kvar i Pite ännu längre för jag hade det verkligen uuuuuunderbart där. Att få träffa darl varje dag och få sova tillsammans var perfekt! Jag orkar inte skriva allt vi gjorde men allt var perfekt. Några tårar, eller ja många, fälldes när vi skiljdes åt på flygplatsen. Men men, det gäller att se det positivt, det är ju inte sista gången vi ses utan det gäller bara en månad ungefär.

Vis är avklarat för detta år. För första gången struntade jag helt i det, jag har inte varit i närheten av stan men jag klagar verkligen inte. Tror jag varit jet-laggad i två dar nu, undra om det är det mitt dåliga humör beror på? Men imorrn kommer jobbet imorrn och jag får något att göra om dagarna, hoppas hoppas allt blir bättre då.

Är det bara jag som tycker att "aldrig ska jag sluta älska dig" är otroligt fin? Den ör så..så...så... jag vet inte, otroligt fin iaf.

Nu ska jag duscha, tvätta eller göra nåt annat hemmafruigt!

Hej dååå!

Du är det finaste jag vet!

RSS 2.0