Det var på tiden...

Nu var det ett tag sen jag skrev, så jag tänkte faktiskt skriva ner ett par rader.

Min påsk blev bra, Mia ringde och överraskade mig om att hon var i viken så hon räddade min påsk helt enkelt :) Åkte tillbaka till Gävle på tisdagen, Cilla och Jomp skulle till Linköping så dom körde dit mig och Mia så tog  vi tåget därifrån, skönt med sällskap nästan hela vägen.

Onsdagen och torsdagen var det skola. Efter skolan på torsdagen så åkte jag till Uppsala för det var dags att äntligen få träffa Niko igen :) Det var underbart att få träffa honom igen! På fredagen begav vi oss till Gävle, till Elin på lördagen. Skola måndag och tisdag. Tillbaka till Uppsala på tisdagen och nu sitter jag här. Niko har tenta. När han har slutat ska vi dra till systemet och inhandla lite vin till kvällen samt alkohol till valborg. Har suttit och pratat med mia över sms hela morgonen, vi har problem med vad vi ska dricka... men det löser sig alltid.

Imorgon ska det bli grönan har vi planerat, det ska bli jävligt kul, var längesen jag var där.

Eftersom jag inte tror att jag lär skriva något inlägg på ett tag skriver jag här nu hur min nästa vecka kommer se ut...
Måndag - Gävle, köpa present till mamma och syster
Tisdag - Heldag i skolan, födelsedagsfika på kvällen med Jennie och Kattis
Onsdag - Skola, Uppsala direkt efter skolan
Torsdag - Valborg, fest fest fest , gratta mamma
Fredag - Gratta mig själv, bila ner till viken
Lördag - Släktkalas för mig, mamma och syster
Söndag - Tillbaka uppåt i landet igen!

Näe, nu ska jag göra något, typ klä på mig!

Hej då


Jag älskar dig, massa massa

Saknad...

Jag saknar Niko jättemycket, verkligen jättemycket. Nu är det väldigt jobbigt utan honom. Jag trodde jag skulle klara mig bättre men tji fick jag. Det måste väl ändå betyda att jag älskar denna människa väldigt mycket och att jag aldrig vill vara utan honom? Hade jag fått bestämma hade så varit fallet - att jag alltid fick vara med Niko. Han verkar ha det så roligt uppe i Piteå med hans vänner, så roligt att jag blir avundssjuk. Vilket i sin tur har resulterat i att jag oftast låter sur när vi pratar. Men jag vill inte låta sur. När jag pratar med honom känner jag en stunds värme i kroppen och blir bara så glad, så fort vi lägger på blir det tomt igen. Men om 6 dagar så ses vi igen - jag tror jag aldrig längtat så mycket till något förr. Tror tillochmed att jag längtar mer efter Niko än vad jag längtade efter min student. Är det inte sjukt?

Med detta sagt så ska jag nu titta lite på tv med mor och syster.

Glad påsk på er!










Det finns inget bättre än dig,
jag behöver dig nu!


Ja.

Jag har blivit duktig på att blogga när jag är hemma, det är ett bra tidsfördriv. Egentligen har jag inget nytt att skriva.

Jag träffade Nattis och Jordan idag, det var väldigt trevligt. Fast först var jag uppe med tuppen och åkte upp till mormor och morfar en sväng för att hälsa på. Där fick jag även hänga gardiner... Vi pratade lite om sommaren och morfar trodde att jag skulle ha det jobbigt utan Niko, och ja, det har han så rätt i! Därefter begav jag mig till stan och mötte upp mina sötnötter. Vi gick och fikade och vandrade lite på stan. Jordan har blivit så stor nu och har börjat prata jättemycket. Han blev lite ledsen när jag inte ville följa med hem och leka med hans tåg, men det lovade jag att göra en annan dag.

Jag ska klippa mig imorgon. Antingen blir det nåt nytt eller bara lite klipp som fräschar upp det. Vem vet vad som händer och sker? Lovar ett nytt kort när jag orkat ta ett.

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga. Hej då.

Jag börjar sakna dig
lite för mycket nu...

Västervik

Just nu sitter jag hemma i Västervik, anlände igårkväll vid ca 22.15, hela 20 minuter före utsatt tid. Att åka ifrån Uppsala och Niko igår var inte lätt, jag är ju så blödig av mig. Det fälldes ett par tårar och andningen upphörde typ, man blir ju täppt i näsan när man gråter. Undra om jag någonsin kommer växa ifrån att gråta när man säger hej då. Men ja, det kommer blir lååånga 10 dagar utan hjärtat mitt. Såhär långt ifrån varandra är vi just nu!
karta

Som jag skrev i förra inlägget så hade jag en helt underbar helg. Jag kom till Uppsala på fredageftermiddag för då skulle det ses på nattinnebandy. Första gången jag skulle få se min darl in action och det var något jag såg fram emot. När vi kom till lägenheten så delades det ut påskägg från mig. Det ena innehöll godis, godis, godis, snus och hans turkallingar. Det andra innehöll ett halsband där det står Rebecca på, så han inte glömde bort mig när vi inte ses- jag tror inte han gör det men iaf. Jag har ett likadant där det står Nikolaus på.

Turkallingar   Turkallingar   Halsband

Niko har även fått det tapetserat hos sig och jag är jääävligt nöjd med mitt tapetval, blev skitsnyyggt! Efter ett tag åkte vi och hämtade upp Mia och åkte till innebandyn. Eftersom laget skulle värma upp lite så gick jag och Mia på promenad och väntade på deras första match. Vi drog till Mias gamla jobb, köpte glass och en macka. Innebandyn började och vi var där och hejade. Första matchen vanns med 9-0, andra matchen 8-0 den tredje minns jag inte men dom vann den. I åttondelsfinalen (tror jag det var) så gjorde Niko 2 mål och assist på det tredje målet, han var jävligt duktig vill jag tillägga! Var aningens stolt där på läktaren över hjärtat mitt :) I kvarten åkte dom tyvärr ut efter en jävligt spännande match, oj vad jag skrek och var nervös. Vid halv 4 tiden var vi hemma och gick och la oss för att sova och vänta in lördagen :)

Vi vaknade och gjorde oss iordning direkt. Det var jättefint väder ute så vi beslutade oss för att gå ner till stan. Vi gick förbi hos Richard en sväng innan vi gick till vår svit :) Vid halv 3 så gick vi in på hotellet och checkade in. Det var helt underbart, allt var helt perfektt. Vi drack en öl och en cider och drog sedan ner till ån och satte och i solen och tittade på kanotrace. Det var så varmt och härligt och man kunde inte vara något annat än lycklig. Efter ett tag gick vi till hotellet, hämtade lite alkohol och satte oss på terassen för att njuta av värmen och varandra. Det var underbart att sitta i solen och bara njuta. Vi gick tillbaka till rummet och tappade upp jacuzzin. Det var helt underbart att ligga där med en cider i handen, jätteskönt verkligen! Vi klev upp, gjorde oss iordning för att gå till puben för att äta middag. Jag åt oxspätt med potatis och morötter i ugn, grönsakskompott och nån yohurtsås, niko åt vild anka, paj och rödvinssås. Båda rätterna var helt otroligt goda. Till efterrätt delade vi på en hasselnötsparfait. Efter det var vi väldigt mätta och belåtna! Gick upp till rummet, tittade på robinson och drack ännu mer alkohol. Det blev en lugn kväll med ännu ett jacuzzibad. Vi, iaf jag, somnade gott den kvällen. Vi vaknade, åt frukost och checkade ut.

                       

Det känns som jag använt ordet "underbart" väldigt mycket, men det ver verkligen det det var. Allt var helt perfekt och underbart. Tack Niko, jättetack. Du är det bästa jag vet och det enda jag behöver. JAG ÄLSKAR DIG!

                                                                                                                                                                                                   Du&Jag


Underbart!

Ett längre inlägg kommer i veckan men jag är bara tvungen att skriva några ord. Jag har världens bästa pojkvän vill jag bara berätta. Igår bjöd han mig på hotell, en svit, för att vi skulle få lite kvalitetstid med varandra innan påsken då vi inte ses på länge. Det var helt underbart, hästenssängar, två toaletter, jacuzzi, dusch, gratis minibar, bord, fotöljer och en vattenkokare. Blev även bjuden på middag på kvällen. Ja mer om dagen kommer så när jag är hemma i viken igen. Men det jag vill säga här är iaf att jag älskar Niko så otroligt mycket och han får mig att känna mig som världens lyckligaste människa! Tack älskling, tack!

Det finns bara en för mig
och det är du

Sommar...

I alla år har man alltid gått och längtat efter sommaren, sommarlov, sol, bad och allt som hör till. Detta år vill jag inte ha sommar, verkligen inte! Jag får panik bara jag tänker på den. Jag har inget jobb, vilket betyder att jag inte har några pengar och inte kan göra någonting i sommar. Jag har ingen bästa vän i viken som alltid ställer upp att träffas, jag har inte Niko där.. Näe, snälla sommar. Försvinn! Jag har min familj i Västervik, vilket i sig är underbart men att gå hemma i ca 2 månader utan att göra något blir tråkigt.

Näe, detta år vill jag inte ha sommar, så snälla sommar. Hoppa över mig i år!

Du förgyller min vardag

RSS 2.0